22 Kép

22 Kép

A legszebb utcában, Monor legjobb helyén, központban, elit családi ház szolid luxussal

Monor

89.800.000 Ft

Prémium ingatlan exkluzív vevőkörnek, beépített, gépesített konyhával, dupla garázzsal

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Prémium ingatlan exkluzív vevőkörnek, beépített bútorokkal, beépített, gépesített konyhával, dupla garázzsal, 4 szoba+nappalival, gardróbbal, dolgozó helyiséggel, 2 fürdővel, terasszal, erkéllyel, pazar helyen, zöldövezetben, csendes utcában, mégis a központ szívében.

Eladó egy saját részre kivitelezett, szakszerűen megtervezett, minőségileg odafigyeléssel építtetett családi ház, a legjobb fekvésű telken, városközponthoz, közlekedéshez, közintézményekhez, városi uszodához, játszótérhez, egyszóval tényleg mindenhez nagyon közel, mégis a legcsendesebb utcában, a legjobb szomszédsággal, a legszebb udvarral.

Megvásárlásra kínált ingatlanunk irodánk ajánlásainak gyöngyszeme, az épületnek belső kivitelezés szempontjából nincsen párja, pazar kilátás vár minket a nappaliból az előkertre, saját ültetésű hatalmas, egészségesen szép nagy diófákra, az alsó szinten is található szoba, ami nagyon nagy érték, ez akár dolgozó funkciót is betölthet, az emeleten további 3 hálószoba van, egy félszobával, melyből gardrób is lehet, vagy ha a lenti hálószoba marad, akkor dolgozóként kerülhet kialakításra, plusz a két szinten két külön fürdőszoba található kényelmünk érdekében.

Egy többgyermekes család legideálisabb otthona lehet az ingatlan, meleg, barátságos hangulatával, vigyázott, folyamatosan karbantartott állapotban, tehermentesen, akár azonnal költözhetően. Itt sülhetnek a legfinomabb ebédek, sütemények, a teraszon ünnepelhet az egész család ebben az álomotthonban tavasztól őszig a szép időben, egy reggeli kávéra, vagy esti pihenésre is kitűnően alkalmas az erkélyünk.

Az alsó szinten rendkívül ideálisan picit szeparáltan külön van a konyha szegmense, amerikai nappali étkezővel, elhatárolva a lenti szobától, ide is tartozik egy fürdő, zuhanykabinnal, az emeleten szintén mindkét zuhanyzós fürdési lehetőséggel. A nappali teraszkapcsolatos, mely a legszebb látványt nyújtja minden évszakban, a fenti erkély beépítésre került edzősaroknak, dolgozónak, gyermek játékbirodalomnak kiválóan használhatóan. A felső hálószobák körben gyönyörűen naposak, fényesek, tágasak, teljes szoba értékűek, plusz van egy gardrób mellettük.

Gyermekekkel az ingatlan kiválóan lakható, megtalálható benne a felnőtt szekció, az emeleten pedig a gyermekek területe, két részre osztva az épületet, mégis együtt, egy légtérben. Közös családi, vagy baráti összejövetelekre hűvösebb időben kiválóan alkalmas a hatalmas, és napfényes nappali, de nyáron, jó időben a legkitűnőbb hely erre az udvar, kerti sütögetőnek a hellyel, fedett terasszal, puha fűvel, zöld pázsittal, virágok között, egy igazi paradicsomi édenkertben, zöldövezetben, orgonákkal övezve.

Az épület természetesen TÉGLA, belső dupla garázzsal a pince szinten, a teljes ház alatt.

A ház pontos paraméterei az alábbiak szerint alakulnak szintenként: nettó 90 m2 a pince, garázzsal, kazánházzal, mosókonyhával, tárolóval, raktár helyiségrésszel, nettó 90 m2 az alsó szint, és bruttó 90 m2 az emelet. Itt három teljes értékű szoba található 17-17 és 18 m2 alapterülettel, a gardrób 10 m2, a fürdő 5 m2, a közlekedő 8 m2. Kényelmesen élhető életterekkel, legyen az Önök új otthona.

Az udvarban térkő burkolat, autóleálló vízelvezetéssel, és oldalt, illetve hátul a legszebb, gyönyörűen zöldellő, kertész által gondozott, rendezett pázsit vár minket. A garázskapu elektromosan működő, billenő, a bejárat elektromos tolókapu. A ház padlófűtéssel és kiegészítő csodálatos hangulatot és meleget adó beépített kandallóval felszerelt, a nappalit díszítő kandalló az ingatlan központja és ékköve, mely jelen rezsi helyzetben egy nagyon hasznos segítség lehet fűtésszezonban.

Legyen Ön is személyesen szemtanúja ennek a szépségnek, kérjen kollégáinktól időpontot a közös bejárásra, megtekintésre, bármikor nagyon szívesen állunk rendelkezésére, várjuk érdeklődését.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

21 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

 

 

 

 

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Lower running costs (kWH/m)
(<60) A
(61 To 90) B
(91 To 150) C
(151 To 230) D
(231 To 330) E
(331 To 450) F
(>451) G
cirkó
Lower CO2 emissions (kg/m)
(<5) A
(6 To 10) B
(11 To 20) C
(21 To 35) D
(36 To 55) E
(56 To 80) F
(>80) G
1
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
5
Félszoba:
1
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
170 m2
Telekméret(m2):
460 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
450,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier