22 Kép

22 Kép

Amerikai stílusú önálló családi ház pazar kivitelezésben

Üllő

43.990.000 Ft

Pazar minőségű önálló családi ház vált eladóvá nagy telken Üllő városában 3 szoba + nappalival

Azonosító: HAZ1060450

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Pazar minőségű önálló családi ház vált eladóvá nagy telken Üllő városában 3 szoba + nappalival, mely a legigényesebb család kényelmét is biztosítja, az ingatlan egy igazi családi otthon hangulatát és érzetét nyújtja, legyen az Önök új otthona.

Az ingatlan 12 éves, de 2010-ben belsőépítészetileg teljesen át lett alakítva, tiszta nettó lakóterülete 90 m2, melyhez tartozik még egy 30 m2-es fedett, berendezett terasz is.

Az 1000 m2-es összközműves, parkosított telken a lakóházon kívül található még egy kb. 8 m2-es zárt tároló épület, valamint egy kb. 30 m2-es térburkolatú, kivilágított kosárlabdapálya is. A kert oldalsó határait szinte mindenhol tuják és fenyők veszik körül, illetve a kert hátsó részében gyümölcsfák is vannak. Az utcafronti kerítés terméskő burkolatú beton kerítés, fabetétekkel, a bejáratot egy széles tolókapu és egy külön kiskapu adja. A tolókapuhoz van elektromos betáp kiépítve, egy későbbi kapumotor lehetősége kapcsán. A kerthez tartozik továbbá egy élő kút is búvárszivattyúval ellátva, amely teljeskörűen elegendő a kert locsolására és fenntartására. Az autó behajtó a tavalyi évben készült, térkővel burkolt, amely 2-3 autó parkolására alkalmas.

A házban a 3 szobán és a nappalin felül megtalálható az előszoba, egy konyhával egybeépített étkező, egy a konyhából nyíló kamra, egy különálló wc és egy különálló fürdőszoba, továbbá egy a hálószobából nyíló gardrób szoba is. A konyha teljeskörűen felszerelt (mosogató, mosogatógép, mosógép, hűtőgép, egyéb konyhai eszközök), továbbá rendelkezik egy kétszintes, rendkívül praktikus, bárszékekkel ellátott, körbejárható pulttal is. A nappaliban 2 db kihúzható ülőgarnitúra, egy üvegezett kovácsoltvas dohányzóasztal, valamint egy bútorba épített 100 literes akvárium is megtalálható. Az egyedi tervezésű fürdőszobában a kényelmet a beépített dupla mosdók, a beépített sarokkád és a különálló zuhanyfülke biztosítják. A hálószobából közvetlenül nyíló gardrób szoba beépített bútorral rendelkezik, fiókokkal, polcokkal és kétoldali vállfás résszel, amelynek jól kihasznált elrendezése teljeskörűen megoldja a ruhák tárolását.

A ház 30 cm-es ytong falazóelemből épült, a nyílászárók műanyag hőszigetelt ablakokból és ajtókból állnak. A ház fűtés- és melegvíz ellátását egy gáz üzemű cirkó kazán biztosítja. A ház biztonságát növeli a minden ablakra kiépített kovácsoltvas rács, továbbá a távfelügyeletbe köthető riasztó rendszer. A ház cserép fedésű és fa födémes, a padlástér 20 cm ásványgyapot szigeteléssel rendelkezik. A ház jelenleg teljeskörűen bútorozott, ahogy az a fotókon is látható. A megadott ár tartalmazza a jelenlegi berendezett és bútorozott állapotot.

Érdeklődésük esetén várjuk jelentkezését egy azonnali megtekintésre.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
90 m2
Telekméret(m2):
1000 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
111,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier