27 Kép

27 Kép

Családias többgenerációs nagy ház Inárcson

Inárcs

56.000.000 Ft

Igazán családias, több generáció együttélésére is alkalmas, 189m2-es, 4 szobás családi ház nagy telken

Kapcsolattartó Princz Viktória +36/70 674 4469

Kínálatunk bővült egy igazán családias, több generáció együttélésére is alkalmas inárcsi, 189m2-es, 4 szobás családi házzal.

A  ház 1317m2-es telken fekszik, egy csendes, aszfaltozott utcában. Az eredeti ház az 1950/60-as években épülhetett, ehhez az 1990-es évek elején épült hozzá az alsó szint egy nagy része, majd 2006 során egy nagy volumenű felújítás és beépítés történt, többek között a tetőtér beépítése, a kamra, a garázs, nyári konyha és a padlás építése, valamint egy teljes tetőcsere is.

A tetőtér tovább bővíthető kb. 80m2 hasznos területtel szükség esetén.

A ház alsó szintjén található egy előszoba, 2 hálószoba, egy nagy hall, egy étkező, egy kiskonyha, egy kamra, egy fürdő, egy különálló WC, valamint a kazán. A felső szintre egy belső lépcsőn jutunk, ahol van két külön hálószoba, egy szobának számító nappali, valamint egy minőségi anyagokból épült fürdőszoba wc-vel. A fenti nappaliból és az egyik hálóból egy-egy külön erkélyre jutunk. A másik hálóból pedig a padlást tudjuk megközelíteni.

A ház nagyon szépen lakott, megkímélt állapotban van. Mindennek van hely; a kedvencünk a nyári konyha lesz nyáron, ahol nemcsak dolgozni, de pihenni és hűsölni is fogunk. Itt fognak bujdosni azok, akik a klímát nem bírják, de a meleget sem.

A műhely  a férfi családtagok szentélye lesz, melyben most is szépen rendben állnak a szerszámok. További rejtekhelyeket jelent a pince, a kamra és a hatalmas padlás.

Az udvar nagy része betonozott, itt nem kell füvet nyírni, több autó is kényelmesen be tud állni a távvezérléses kapuval záródó udvarba.

Ha mégis füvészkedni szeretnénk, a ház mögötti hatalmas telken megtehetjük ezt, ahol sok gyümölcsfa és szőlő található.

Az ingatlan tehermentes, jó állapotban van, várhatóan 2022. márciusában költözhető. Ajánljuk nagy családoknak és a kertben szívesen tevékenykedőknek, de akár összeköltözőknek, mivel több generáció együttélésére is alkalmas.

Jöjjön el, szeressen bele, csapjon le rá, tegyen ajánlatot!

Irányár: 62mFt

Várjuk jelentkezéseiket!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

21 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
Szoba:
6
Fűtés:
központi
Alapterület(m2):
189 m2
Telekméret(m2):
1317 m2
Térképnézet

Ingatlan kereső

0
-
315,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier