17 Kép

17 Kép

Eladó a környék legszebb tizenéves önálló családi háza

Monorierdő

45.000.000 Ft

Mindenki álomháza, felülmúlhatatlan paraméterekkel, 3szoba, amerikai konyhás nappali, étkező, szép fürdővel, mosókonyha helyiséggel, TÉGLÁBÓL, szigetelve, műanyag nyílászárókkal, padlófűtéssel

Azonosító: HAZ1060423

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Mindenki álomháza, egy mediterrán jellegű csoda, felülmúlhatatlan paraméterekkel, 3szoba, amerikai konyhás nappali, étkező, szép fürdővel, mosókonyha helyiséggel, TÉGLÁBÓL, szigetelve, redőnyös műanyag nyílászárókkal, padlófűtéssel.

Ingatlan kínálatunk egy igazi gyöngyszem a térségben, hozzá hasonló önálló családi ház nem található a környéken! Édenkerti paradicsom a nyugalom szigetén!

Monorierdő leghangulatosabb teraszával és kertjével bíró családi otthon lehet az Önöké, csodás kis zöldövezet, bensőséges atmoszféra vehet körül minket, érezzenek, szagoljanak bele ebbe a pazar és kihagyhatatlan kínálatba, teremtsenek benne Önök gyermekkacajjal teli életet!

A belső elrendezés kiváló, három külön nyíló szoba jut mindenkinek, a központi nappali a ház lelke, a konyha-étkező szegmensével együtt, tágas, fényes terek, a minőség első osztályú, a ház tizenéves korára igazán belakott, szépen karbantartott, vigyázott, egy tisztasági festés után azonnal költözhető lehet, benne minden adott egy azonnali szerelemre első látásra.

Épületünk színtiszta tégla falazatú, beton alapon, beton födémmel, ami további tetőtér beépíthetőségre ad lehetőséget, szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, cirkós padlófűtéssel.

A telek szépen karbantartható méretű, zöldövezeti, kis nyugalom-sziget, egy garázs is rendelkezésünkre áll az udvarban, sőt még egy medence is elférhet, hogy a hátsó teraszról szemmel tarthassunk játszadozó gyermekeinket. Veteményes, gyümölcsfák, mi kellhet még ennél több? Pihenésre, kikapcsolódásra kifejezetten ajánljuk a terasz adottságait, reggeli kávé, hétvégi ebéd, vagy egy fárasztó nap után az este szépsége, nyugalma itt garantált.

A mediterrán jelleg stílusában melegséget áraszt, a konyhabútor az ár része, hiszen itt minden illik az adott környezethez, a ház klimatizált, a rezsi pedig bizonyítottan, de hihetetlenül alacsony, győződjenek meg róla saját szemükkel, fülükkel, kérjünk a tulajdonosunktól egy személyes bejárásra közös időpontot, várjuk érdeklődő hívásaikat.

Az ingatlan tehermentes, hamar költözhető lehet, ne késlekedjenek.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
90 m2
Telekméret(m2):
520 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier