23 Kép

23 Kép

Exkluzív ingatlan, szerelem első látásra

Nyáregyháza

36.000.000 Ft

Kerti tavas, Tiffany üveges, liftes csoda családi ház, pincével, dupla garázzsal, a legszebb hangulatban

Azonosító: HAZ1060397

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Budapestről kiköltözni vágyók, csendet, nyugalmat, jó levegőt keresők figyelem!

Monortól néhány km-re, falusi CSOK-ra alkalmas településen eladó egy 84 m2-es TÉGLA, szigetelt, dupla garázsos, alápincézett, tetőtér beépítéses családi otthon.

A ház megfizethetetlen hozzáadott értékeket képvisel, érthető ezalatt a kézzel készített Tiffany üveg az ablakokban, a külső konyha, a kinti tusoló, a termő gyümölcsfák, a dupla garázs, a riasztó, az öntözőrendszer, a lift házon belül, mellyel a pince és a padlás is egy mozdulattal nagyon könnyen elérhető. Az épület teljes körű felújításon esett át, saját részre tervezve, átépítve.

Az ingatlan alsó szintjén 1 szoba+nappali, impozáns konyha-étkező, fürdő biztosítja a kényelmes életteret, az emeleten 2szoba lehetősége van meg, melyet liften közelíthetünk meg, a ház alatt pince található, ez is lifttel érhető el bentről, vagy az utcafront felől egy kényelmes autólehajtón keresztül, szerelőaknával. Az udvarban is rendelkezésünkre áll garázs, felette tárolási lehetőségekkel, így több autó/motor tárolása, védelme megoldott. A pince részben kapott helyet a kazán, egy mosókonyha, műhely. A nyílászárók nagyon egyediek, illenek a ház hangulatához, Ausztriából rendelve, osztrák színvonalon, a konyha járólapjai pedig spanyol minőséget tükröznek, nem fog benne csalódni, jöjjenek el személyesen megtekinteni ezt a gyönyörűséget. Betonfödém, cserépfedéssel, teljes körű felújítás jellemzi az épületet, újrahúzott vezetékekkel.

A hangulat önmagáért beszél az ingatlan körül, ami a teraszra lépve már megérint minket, innen tovább haladva a házba, csak fokozódik a pozitív légkör. Szagoljanak bele, csodálják meg saját szemükkel ezt a kis ékszerdobozt.

Megtekintésre rugalmasan szinte bármikor lehetőséget tudunk biztosítani, az ingatlan szerelem lesz első látásra, higgyenek a szemüknek, a képek önmagukért beszélnek.

A terasz a hátsó udvarunkra pazar látványt nyújt, legfőképp tavasszal, nyáron a zöldellő kert és az ott található hozzáadott értékek legszebb látványával.

Az ingatlan összközműves, pluszban fúrt kúttal, rákötött öntöző rendszerrel, ipari árammal, a fűtés 2 féle módon is megoldott, gázcirkóval és vegyes tüzeléssel.

Az épület előkertes, a terasz mellett egy szép kis kerti tó díszeleg, a telek hátsó részén melléképületek, állattartásra alkalmas fedett helyek, ólak találhatóak, még ezek oldala is Tiffany mintás üvegekkel díszített.

Legyen az Önök új otthona ez a kis gyönyörűséges csoda, bejárás kapcsán várjuk érdeklődéseiket!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
felújított
Szoba:
3
Fűtés:
központi
Alapterület(m2):
84 m2
Telekméret(m2):
899 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
147,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier