8 Kép

8 Kép

Felújítandó, nagyobb részben tégla ház Gyömrő városában

Gyömrő

31.900.000 Ft

Gyömrő központjához és a Tófürdőhöz is közel eladó egy nagyobb részt tégla falazatú, felújítandó, összközműves önálló családi ház

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Gyömrő központjához és a Tófürdőhöz is közel eladó egy nagyobb részt tégla falazatú, felújítandó, összközműves önálló családi ház, telkén termő gyümölcsfákkal.

Épületünk a legjobb helyen fekszik, megtalálható a közelében minden, amire szükség lehet, bevásárlási lehetőségek, egy sarok az óvoda, az iskola, az ügyelet és a helyi járat is itt van.

Az ingatlan 763 m2 telke autóbeállási lehetőséggel, melléképülettel rendelkező, a ház 3szoba, konyha, kamra, fürdő elrendezésű, gázfűtéssel, felújítandó, de korának megfelelő, száraz, tiszta állapotában, üresen, tehermentesen, azonnal birtokba kerülhetően.

Telken belül és a házban is az összes közmű megtalálható, radiátorokkal a gázfűtés hadra fogható, pluszban ásott kút áll rendelkezésünkre az udvar locsolásához, ahol megtalálható mindenféle termő gyümölcsfa, pl. alma, körte, szilva, cseresznye, birsalma és a finom a szőlő is.

Amennyiben személyesen szeretné meglátni benne a lehetőséget, keressen minket bizalommal! Várjuk hívását! Az ár alkuképes irányár!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

21 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
felújítandó
Szoba:
3
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
70 m2
Telekméret(m2):
763 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
450,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier