6 Kép

6 Kép

Felújítás alatt álló önálló üllői családi ház

Üllő

17.990.000 Ft

Felújítás közepette jelen állapotában 18mFt-ért, teljesen felújítva megegyezés szerinti áron eladó egy önálló családi ház Üllő városában

Azonosító: HAZ1060012

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Alkalmi vétel, sürgős eladás!

Felújítás közepette jelen állapotában 18mFt-ért, teljesen felújítva megegyezés szerinti áron eladó egy önálló családi ház Üllő városában.

Az ingatlan 2 teljes értékű szoba, konyha-étkező, fürdő elrendezésű, félkész állapotban, felújítás közepette, meghagyva a lehetőséget az új tulajdonosnak, hogy saját ízlése és igényei alapján fejezhesse be, vagy jelenlegi tulajunk is szívesen felújítja kulcsrakészre a házat megegyezés alapján.

Gondoljon a jövőre előre, az épületre hosszú évekig nem kell majd költeni egyáltalán, a ház új nyílászárókat kapott, új a tető, új cserepekkel, nem kell hozzányúlni a vezetékekhez, ki van építve a rendszer a villanyfűtéshez is. Az ingatlan beton alapon nyugszik, körbe van szigetelve, és Üllő legjobb helyén fekszik, közelben található bolt, óvoda, piac.

Hátsó teraszunk 18 m2, a telek kellemes méretű, autóbeállásra lehetőséget biztosít és minőségben nyújthatja mindazt, amit egy újszerű ingatlan tudhat, fejezze be Ön, vagy bízza szakemberekre a munkát, hogy már csak be kelljen költöznie. Az ár így megegyezés szerinti lesz.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
Szoba:
2
Fűtés:
villany
Alapterület(m2):
65 m2
Telekméret(m2):
745 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
111,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier