13 Kép

13 Kép

Felújított tégla ház Üllőn vasútközelben

Üllő

35.500.000 Ft

Ízig-vérig tégla ház felújítva, 3 autóbeállóval, gyönyörű kilátású fedett terasszal

Azonosító: HAZ1060191

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Üdvözöljük új kínálatként ezt az ízig-vérig tégla önálló családi házat Üllő városában, vasútállomás közelében, kellemes kis utcában, jó környéken, hangulatos környezetben.

Az ingatlan 2 teljes értékű, jó nagy szobát, amerikai konyhát, étkezőt, nappalit, fürdőt rejt, melyek 2 éve teljesen fel lettek újítva, a tető teljes mértékben új, a nyílászárók mind cserére kerültek teljes körűen, egy tisztasági festés után szinte azonnal költözhető lehet az ingatlan, akár részben bútorozva is, hiszen tehermentes, csak a benne lakóknak kell megtalálniuk új otthonukat.

A kerámia lapos helyiségek padlófűtésesek, az épület dryvit szigeteléssel ellátott, riasztóval és klímával is rendelkezik, a folytatásában pedig egy nyári konyha is található még.

A fűtésről új kondenzációs gázcirkó plusz vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, ehhez a fát egy hátsó tárolóban raktározhatjuk, mellette szerszámos és egyéb helyiségek biztosítanak teret az autóbeállás és zöld füves részek mellett.

A házhoz egy terebélyes fedett terasz is tartozik, mögötte 3 autó számára alkalmas fedett félgarázzsal, az udvarban még egy medence is elférhet. Virágos előkert és szépen gondozott hátsó telek fogad minket, mindenki a nyarat várná ezen a helyen, a csend és nyugalom zöldellő szigete, legyen az Önök új családi otthona, akár a ház melletti ingatlannal együtt, melynek az értéke önállóan 25.5 mFt, de a kettőt egyszerre megvásárolva 61 mFt irányáron elhozhatóak.

Várjuk érdeklődését.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
felújított
Szoba:
2
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
85 m2
Telekméret(m2):
1007 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
119,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier