16 Kép

16 Kép

Felújított tégla ház Vecsésen akár dupla telekkel

Vecsés

32.000.000 Ft

Felsőtelepi részen eladó egy saját részre teljesen felújított, szépen lakott, otthonos, barátságos, harmóniát sugárzó családi ház

Azonosító: HAZ1060310

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Vecsés Felsőtelepi részén eladó egy saját részre teljesen felújított, szépen lakott, folyamatosan karbantartott, gondozott, vigyázott, otthonos, barátságos, harmóniát sugárzó családi ház.

Az ingatlanhoz tartozó telek 1.349 m2, melynek a fele megosztással eladásra várna külön 20 millió forint értékben, de egyben is eladó az egész, együtt olcsóbban, 51 millió forintért.

A ház maga a fél telken egy 80 m2-es főépület, a hozzá tartozó 70 m2 melléképületekkel, nyárikonyhával, mosókonyhával, tárolóval, garázzsal, kocsibeállóval, műhellyel. A garázskapu elektromos.

A lakóépületünk gyönyörű szépen fel lett újítva, 2 hálószoba, plusz egy tágas, napfényes nappali található benne, konyhával, szép fürdővel. A ház tégla falazatú, szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, vezetékcsere utáni állapotban, minőségi új burkolatokkal. Az ablakok redőnyösek. A ház bent riasztórendszerrel, kint kamerarendszerrel felszerelt. A fűtés gázkonvektoros, a hűtésről pedig 2 klíma berendezés gondoskodik. A konyhabútor az ár részét képezheti.

Az épület mellett a terasznál egy medence helye van lealapozva, a ház mögötti kerti kiülő biztosítja nyugalmunkat, pihenésünket, az udvar zöldnövényekkel, virágokkal teli, öröm lehet ide hazajönni.

Várjuk érdeklődésüket a megtekintés kapcsán!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
felújított
Szoba:
3
Fűtés:
konvektor
Alapterület(m2):
80 m2
Telekméret(m2):
670 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
111,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier