23 Kép

23 Kép

Három szobás családi ház az állomástól percekre

Üllő

48.400.000 Ft

Üllő városában, vasúti közlekedés közelében, mégis csendes utcában eladó egy kétlakrészes családi ház gázfűtéssel, külön szoba-konyhával, új tetővel, műanyag ablakokkal

Azonosító: HAZ1060156

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Üllő városában, vasúti közlekedés közelében, mégis csendes utcában eladó egy kétlakrészes családi ház gázkazán fűtéssel, 3 szoba, konyha, fürdővel, külön szoba-konyhával, melléképülettel, garázzsal.

Az ingatlan nagyon jó helyen található, az állomás pár perc sétával elérhető, a ház nagyon barátságos, hangulatos, a kert sem túl nagy, karbantartható, gondozott, és grátiszban van egy kis melléképület a hátsó udvarban, mely 1 szoba-konyha, kiadásra, vagy második generációnak.

A főépület belső elrendezése kiváló, az utcafront felé, de virágos előkertre néző kilátással egy nagy szoba van benne, mellette egy kisebb külön nyílóan, de a terasz felől egy harmadik szoba is rejtőzik az ingatlanban, a kettő között pedig megtalálható a konyha, az étkező, a kamra és a fürdő.

A ház jó állapotú, a tető rendben van, a cserépfedés új, a nyílászárók részben ki vannak cserélve, az ingatlan akár azonnal birtokba vehető lehet, csak bele kell költözni. Autónk biztonságát és védelmét egy szép nagy garázs biztosítja, a fűtés gázkazános radiátorokkal, ennél nem is kellhet több egy Pest közeli ingatlan megvásárlásához ezen az egyedüli áron.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

22 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
Szoba:
4
Fűtés:
központi
Alapterület(m2):
100 m2
Telekméret(m2):
552 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
450,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier