20 Kép

20 Kép

Három szobás családi otthon garázzsal, pincével

Monorierdő

39.900.000 Ft

Kettő szoba, nappali, konyha, étkező, fürdős önálló családi ház garázzsal, melléképületekkel, pincével

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Monor után a vasút vonalán az új M4 autópályához is közel, csendes környéken, jó szomszédsággal, szép kis telken eladó egy korának megfelelő állapotú, folyamatosan karbantartott és néhány éven belül szinte teljesen felújított önálló kocka családi ház, 2 külön nyíló szobával, központi hall helyiséggel, konyhával, étkezővel, fürdővel, zöld kerttel, az udvarban melléképületekkel, tárolóval, kazánházzal, szerszámossal, műhellyel, kinti nyári konyhával, garázzsal, pincével.

Új kínálatként ez a szuper kis ház 5 km-re található Monor városától, mindenhez közel, vasúton és autóval is könnyen megközelíthetően, csend és nyugalom honol a településen, az ingatlan önmagában sok lehetőséget rejt.

A környezet hibátlan, kedves a szomszédság, zöldövezet, igazi családias otthon hangulata fogad minket, legyenek Önök azok, akik megtalálják benne a számításaikat, melléképület, nyári konyha, tároló, műhely, kazánház, pici pince, garázs is jár hozzá, plusz mellette egy külön eladó telek.

Az épület összkomfortos, gázfűtéssel, kiegészítő vegyes tüzelésű kazánnal, a telek összközműves, pluszban fúrt kúttal az udvar locsolásához, a ház előkertes, minden adott a nyugodt és biztonságos családi élethez, mely akár egy tisztasági festés után hamar költözhető is lehet.

Az ingatlan szépen lakott, újak a nyílászárók, a mindenhol kicserélt műanyag ablakok, át lettek húzva a vezetékek és természetesen vadiúj a tetőn a cserepezés, itt már semmire sem kell költeni, csak be kell költözni, kérjenek egy időpontot kollégáinktól a személyes megtekintésre, bejárásra, ne késlekedjenek telefont emelni, írni, hívni, várjuk jelentkezéseiket friss kínálatunkkal kapcsolatosan.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

21 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

 

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
Szoba:
3
Fűtés:
központi
Alapterület(m2):
80 m2
Telekméret(m2):
573 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
315,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier