15 Kép

15 Kép

Három szobás TÉGLA családi otthon patika kerttel

Monor

44.900.000 Ft

Három szoba, konyha, étkező, fürdős önálló TÉGLA családi ház garázzsal, melléképületekkel, pincével, csodásan karbantartott kerttel

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Monor városában, központhoz közel, csendes környéken, jó szomszédokkal, szép kis telken eladó egy korának megfelelő állapotú, folyamatosan karbantartott, szépen lakott, vigyázott, önálló kocka TÉGLA családi ház, 3 szobával, konyhával, kamrával, étkezővel, fürdővel, zöld kerttel, az udvarban melléképületekkel, tárolóval, kinti nyári konyhával, garázzsal, pincével, a telken termő fákkal és finom zöldségeket adó veteményessel.

A környezet hibátlan, kedves a szomszédság, zöldövezet, igazi családias otthon hangulata fogad minket, legyenek Önök azok, akik megtalálják benne a számításaikat, nyári konyha, pici pince, garázs is jár hozzá, a hátsó terasz pedig maga a nyugalom szigete, olvasáshoz, pihenésre.

Az épület összkomfortos, gázcirkós fűtéssel, a telek összközműves, pluszban fúrt kúttal az udvar locsolásához, a ház előkertes, minden adott a nyugodt és biztonságos családi élethez, mely akár egy tisztasági festés után hamar költözhető is lehet.

Az ingatlan szépen lakott, újak a radiátorok, szép a fürdő, a ház korának megfelelő, beton alapon tégla falazatú, csak be kell költözni, kérjenek egy időpontot kollégáinktól a személyes megtekintésre, bejárásra, ne késlekedjenek telefont emelni, írni, hívni, várjuk jelentkezéseiket friss kínálatunkkal kapcsolatosan mihamarabb.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

21 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

 

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
Szoba:
3
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
100 m2
Telekméret(m2):
662 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
315,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier