11 Kép

11 Kép

Havanna egyik panorámás lakása eladóvá vált

Budapest

27.000.000 Ft

Havanna lakótelep egyetlen panorámás kilátású tömbjében, zöldövezetben, mindenhez közel eladó egy szépen karbantartott, részben felújított fiatalosan lakott lakás, csodás kilátással, azonnal költözhetően

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Havanna lakótelep egyetlen panorámás kilátású tömbjében, zöldövezetben, mindenhez közel eladó egy szépen karbantartott, részben felújított fiatalosan lakott lakás, csodás kilátással, bútorozva, gépesítve, azonnal költözhetően.

Felújított, liftes, panorámás lakótömb, szuper közösség, zöldövezet, mi kellhet ennél több egy fiatalos lendülettel teli azonnali költözéshez.

Nyolcadik emeleti, cuki kis 1 szobás lakás várja új tulaját berendezve, bútorozva, gépekkel, hűtővel, mosógéppel.

Egy szoba, konyha, fürdő, szuper elrendezésben, fiataloknak, újrakezdőknek, liftes ház lévén még akár időseknek is, akik egy pótolhatatlan és leírhatatlan panorámát szeretnének csodálni.

Megtekintés kapcsán várjuk érdeklődéseiket.

A ház szigetelt, az ablakok műanyagra cserélt modern nyílászárók, a bejárati ajtó is új, a burkolatok néhány évesek, a fürdőszoba felújított, új káddal, a lépcsőház zárt, a lift is most lett felújítva, a lakás beépített konyhabútora, a gépek, berendezések mind maradhatnak, a lakás csak egy tisztasági festés utáni költözésre vár, legyen Ön az új lakója.

Parkoló a ház mellett mindig akad, a közelben van a legfinomabb pizza, buszjáratok, bolt, gyógyszertár pár perc sétán belül könnyen és kényelmesen elérhetőek, a közös költség alacsony, a fűtésszámla nagyon kevés, mert körbe vagyunk véve lakásokkal.

Jöjjenek el, nem fognak benne csalódni, a kilátás pedig csak hab a tortán, ami egyetlen lakáshoz sem jár, nincs több eladó hasonló a környéken, csodáljuk meg együtt, mit rejt ez a kis ékszerdobozka.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

21 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Lakás
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
1
Fűtés:
távfűtés
Alapterület(m2):
27 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
315,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier