26 Kép

26 Kép

Igazi nagyágyú wellness részleggel

Monor

39.900.000 Ft

Ritka, egyedi kínálat! Igazi nagyágyú ez a 6+ szobás családi ház wellness részleggel alkalmi áron a város legjobb részén!

Azonosító: HAZ1060102

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Ritka, egyedi kínálat!

Igazi nagyágyú ez a 6+ szobás családi ház wellness részleggel alkalmi áron a város legjobb részén!

Megvételre ajánlja tulajdonosa szeretett otthonát, mely egy igazi ritkaság, egy gyöngyszem a monori kínálatban, jelenlegi piaci helyzetben ár alatt.

Az ingatlan korát jóval megelőző stílusú, állapotú, igényű, büszkeségre okot adó, makulátlan statikai jellemzőkkel bíró, kétszintes, 6 szobás, önálló, tégla építésű családi ház belső úszómedencével.

A ház alsó szintjén előtér, fürdő, szeparált konyha és egy 30 m2-es nappali áll rendelkezésünkre, mely közvetlen belső kapcsolattal bír a medence és szauna résszel. Az emeleten további 5 szoba vehető birtokba, melyek közül az egyik felezhető még akár, ha szükség lenne rá, vagy nagynappalinak kiválóan alkalmas lehet. Mindehhez jár egy második fürdő is.

Fűtésünk kondenzációs kazánról működik, az ingatlan összkomfortos, összközműves természetesen.

Az épület tágas tereinek méretei 264 m2 összterületet foglalnak magukba, a wellness kiszolgáló részleggel együtt, két szinten, a telek 556 m2, melyre elektromos bejáraton keresztül juthatunk be, a garázs is elektromos kapus, az udvar parkosított, előkerttel, kutyabiztos kerítéssel, mindezek egy pihenőpark szomszédságában, vasútállomástól is csak percre érhetőek el.

Monor városa nagyon nagy fejlesztések között és előtt áll, az új M4 autópálya és a gyorsvasút megépülése további fellendülést fog hozni, bővülnek a munkahelyi lehetőségek, épül, szépül a város, jó itt élni, jöjjenek el, sétáljanak egyet és próbálják ki milyen jó lenne itt lakni.

Az ingatlan közelében bevásárlási lehetőségek, többféle közlekedés, iskola, óvoda, posta pár percen belül elérhető, autóval az M0 és a repülőtér 8 perc lesz, de vonattal Kőbánya-Kispest csupán 18 perc, Nyugati pályaudvar 34 perc, várjuk érdeklődését már ma!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
Szoba:
6
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
264 m2
Telekméret(m2):
556 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
111,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier