48 Kép

48 Kép

Prémium családi otthon exkluzív vevőkörnek

Pilis

84.800.000 Ft

Csodás, bensőséges hangulatban tündöklő családi gyöngyszem válik eladóvá extrákkal felszerelve

Azonosító: HAZ1060204

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Meleg szívvel és büszkén ajánljuk Pilis legszebb lakóházát a hozzá tartozó édenkerttel.

Kiemelt övezetben, széles utcafrontú, körben napos fekvésű telken egy 172 m2-es, 6 szobás épület biztosít kényelmes, tágas teret lakóinak, 2 szinten, pici pincével, beépített tetőtérrel.

Megkérdőjelezhetetlenül a legkiválóbb minőségben, saját részre felújítva, a legnagyobb odafigyeléssel, igényesen kivitelezve egy pazar, első osztályú lakóházat kapunk, vehetünk birtokba.

Ergonómiailag leutánozhatatlan az ingatlan, páratlan hangulattal, mely akár egy nagyobb család harmonikus együtt élését biztosíthatja, vagy a két szint, minimum kettő, de akár három generáció számára átalakítás nélkül is azonnal alkalmas lehet, ugyanis a földszinten külön nyílik egy szoba, fürdővel, gardrób helyiséggel.

Belépve a főbejáraton az előszobán túl elénk tárul egy tágas, körben napos félköríves étkező, picit szeparált konyhával. Az étkezőből könnyen megteríthetünk közvetlenül kint a hátsó teraszon is jó időben családunknak egy finom ebéd erejéig.

Az alsó szinten a csodás nappalin túl 3 teljes értékű szoba, és két fürdő található, az emeleten 3 háló, gardróbbal, tárolókkal áll rendelkezésünkre.

Az ingatlanhoz nyaralásba illő hangulatot idéző, zöldre néző hátsó terasz és gyönyörűen karbantartott, ápolt kert tartozik, csodálatos pázsittal, örökzöldekkel, melyek tulajdonosunk büszkeségei. Az udvar locsolását fúrt kút könnyíti, mely automata locsolórendszerről csepegtető rendszerrel működik.

Az épület betonfödémes, tetőcserén és a vezetékek cseréjén átesett, bent összesen 4 klíma berendezés található, kettő csak hűtésre alkalmas, kettő új pedig hűtő-fűtő funkcióval rendelkezőként lett felszerelve a rezsicsökkentés érdekében.

A ház mögött 2 autó tárolására is kényelmesen alkalmas garázs található, tárolóval, mosdó helyiséggel, az épület természetesen szigeteléssel ellátott, műanyag nyílászárókkal, kondenzációs kazánról működő cirkó fűtéssel, ide csak be kell költözni, szeretettel várjuk leendő vevőink jelentkezését, nem fognak benne csalódni, jöjjenek, szeressen bele.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

22 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
6
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
172 m2
Telekméret(m2):
809 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
499,900,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier