23 Kép

23 Kép

Teljesen felújított ház azonnal költözhetően

Pilis

47.800.000 Ft

Csendes környéken eladó egy azonnal költözhető állapotú, teljes körűen felújított önálló családi ház új tetővel, kombi cirkóval, műanyag nyílászárókkal, kicserélt vezetékekkel, szigeteléssel

Azonosító: HAZ1060290

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Csendes környéken eladó egy azonnal költözhető állapotú, teljes körűen felújított önálló családi ház, legyen az Önök új otthona.

Belső elrendezésre 3szoba, nappali, konyha-étkező, fürdő vár minket, körben napos helyiségekkel, jó nagy szobákkal, melyek teljesen külön nyílóak, tágas terekkel.

Az ingatlan új tetőt, új nyílászárókat kapott, új a fűtésrendszer, a kombi cirkó, a radiátorok, újak a burkolatok, minőségben, szép kivitelezéssel, a vezetékek is cserére kerültek, a festés megtörtént modern pasztell színekkel, már csak hozni kell a saját bútorainkat, s a ház azonnal birtokba vehető lehet, karácsonyra akár még otthonossá is varázsolhatjuk a házat teljes mértékben belakva.

Az épület mögött egy tároló és egy garázs is rendelkezésünkre áll, a ház előkertes, udvarra néző kilátással bír a fedett terasz felől, a telek két utcára nyíló, elég széles, kerti sütögetőnek, medencének, virágoknak, zöldnövényeknek is marad hely bőven.

Kérjenek időpontot kollégánktól a megtekintésre, az ajánlat alkalmi, egyszeri, ne késlekedjenek.

A ház fejlődő régióban található, érinti az új M4-es, melyen keresztül az M0-ás és Budapest is nagyon hamar és nagyon könnyen elérhető, de vonattal is tökéletes a közlekedés Nyugati pályaudvar és KÖKI irányába.

Az ingatlan természetesen összközműves, pluszban fúrt kúttal, 3*16 amper áramforrással és a ház mellett egy nyárikonyha épülettel, irodának, üzletnek.

Kevés olyan ingatlan akad a piacon, melyhez nem kell hozzányúlni, legyen az Önöké az egyetlen ilyen az eladó házak közül most a térségben. Kettő, de akár 3 gyermekkel is tökéletes lakótér áll rendelkezésre, pazar minőségben.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
felújított
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
93 m2
Telekméret(m2):
818 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier