26 Kép

26 Kép

Tizenéves üllői álomotthon

Üllő

54.900.000 Ft

Igazi amerikai álom, 12 éves, nettó 107 négyzetméteres, 3 szoba+nappalis, fiatalos, modern önálló családi ház Üllőn, téglából szigeteléssel, városközpont közelében

Azonosító: HAZ1060222

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Igazi amerikai álom, nettó 107 négyzetméteren 3 szoba+nappalis, fiatalos, modern önálló családi ház Üllőn, téglából szigeteléssel, városközpont közelében.

Családias, otthonos hangulat, nagy nappali, teraszkapcsolattal, amerikai konyhás étkezővel, 3 szobával, szép tágas fürdővel, igényes, minőségi kivitelezésben várja új lakóit.

A ház beton alapon fekszik, TÉGLA falazata dryvit szigeteléssel ellátott, cirkó fűtéssel, hőszigetelt nyílászárókkal a modern kor elvárásainak megfelelő, egy nagyobb család kiváló helyen fekvő új otthona lehet gyermekekkel, mely ingatlanhoz még hosszú évekig nem kell hozzányúlni egy tisztasági festésen kívül.

12éves építés lévén minden új, újszerű, nagyon vigyázott, gondosan karbantartott, az ablakok alumínium redőnyöket kaptak, ez nagy büszkeségünk, az épület klimatizált. A konyhabútor beépített, gépesített, a nappali könyvtárszoba jellegű sarka beépítve marad, a hálószoba is beépített bútorokkal rendelkezik, a csapok újak, a konyhai egy gránit csap, kamránk, mosókonyhánk sokmindent elrejt, nagyon hasznos kelléke a háznak.

Az ingatlanhoz betonozott autó bejáró és egy fedett gépkocsi beálló is tartozik, fölötte teljesen privát napozóteraszt vehetünk birtokba, füvesített kertünkre a teraszról remek kilátás biztosított, játszani, pancsolni, focizni kitűnő hely, a gyermek minijátszótér egy része is maradhat (hinta, kisház), az ár részét képezheti.

A ház előtt, mellett pazar hely kínálkozik medencének, a kerti sütögető, grill és kemence pedig elmaradhatatlan kelléke családi összejöveteleknek, hétvégi főzésnek, sütésnek meleg nyári napokon, estéken, kiváló hangulattal.

Összközműveken felül a távirányítós kapu még extra, illetve tárolásra alkalmas az udvarban egy kisház, a rezsi alacsony, beépített bútoraival egy modern otthon új tulajdonosai lehetnek családjukkal, várjuk érdeklődő megkereséseiket a személyes belső megtekintés kapcsán, nem fognak csalódni, keressék kollégáinkat mihamarabb.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
107 m2
Telekméret(m2):
550 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier