31 Kép

31 Kép

Üllő leghangulatosabb ingatlana csendes helyen

Üllő

69.900.000 Ft

Csendes utcában, nyugodt környéken eladó ház, három szoba + nappalival, konyha-étkezővel, 2 fürdővel, gyönyörű szép kerttel, medencével, kerti tóval, szaletlivel

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Csendes utcában, nyugodt környéken eladó ikerház, három szoba + nappalival, konyha-étkezővel, 2 fürdővel, gyönyörű szép kerttel, medencével, kerti tóval, szaletlivel.

Az ingatlan pár év alatt komoly felújításon esett át, tégla falazatú, dryvit szigeteléssel, cseréptető alatt, a nyílászárók is újak, szúnyoghálós hőszigetelt műanyagok, a fürdőszoba teljesen felújított, a belső ajtók újak, a burkolatok is ki lettek cserélve, melyek egy része alatt rejtett padlófűtés jelleg bújik meg, mely a talpnak rendkívül kellemes, a ház egy tisztasági festés után akár azonnal költözhető lehet.

Épületünk nappalijából egy kellemesen hangulatos fedett teraszra léphetünk, a házban megtalálható minden, ami egy nagyobb család kompakt együttélését biztosíthatja, 3 külön nyíló szoba, nappali, konyha, étkező, kettő külön fürdő, a helyiségek világosak, a ház jó belső elrendezésű és otthonos hangulatú, beépített konyhabútorral, beépített szekrénnyel.

Szeressenek bele, nevezzék Önök az új otthonuknak, a telek jó nagy, gyönyörű szépen karbantartott, az udvarba autóbeállás biztosított, melléképület is rendelkezésünkre áll, a kert végében egy csodás épített medence, kerti tó híddal és kiülős szaletli került kialakításra, hogy nap végén, hétvégén élvezhessünk a megérdemelt pihenést, pancsolást családunkkal.

Az ingatlan természetesen összközműves, pluszban fúrt kúttal, cirkó fűtéssel, plusz egy kiegészítő kandallóval, klimatizálva, alacsony rezsivel, ne késlekedjenek, nézzük meg együtt mihamarabb, várjuk hívásaikat, nehogy lemaradjanak róla, igazi kis álomotthon, gyöngyszem a város csendes szegletében, maga a nyugalom szigete.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

22 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
89 m2
Telekméret(m2):
1201 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
450,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier