24 Kép

24 Kép

Üllő legnagyobb telkes városközponti háza

Üllő

39.900.000 Ft

Üllő városközpontjában eladó egy szép nagy telkes önálló családi ház 2 külön lakrésszel, pincével, műhellyel, garázzsal

Azonosító: HAZ1060429

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Üllő városközpontjában eladó egy 3.524 m2-es telken található, kétlakrészes, 2*80 m2-es, 2*2 szobás, 2 konyhás, 2 fürdős önálló családi ház.

Az ingatlan teljes mértékben kétgenerációs jellegét az adja, hogy két külön bejáraton megközelíthetően, két teljesen elszeparált, külön lakóterek várják a lakókat, a főépületben a fiatalabb generáció lakik, 2 nagyszoba, konyha, étkező, fürdő elrendezésben, a ház folytatásában fekvő részben pedig a szülők tudnak 2 szobát, konyhát, kamrát, fürdőt birtokba venni.

Mindezekhez tartozóan nyárikonyha, műhely, tároló, garázs áll rendelkezésünkre, valamint a ház fele alatt pince is van, különböző funkciójú helyiségekkel.

Az ingatlan néhány éve komoly felújításon esett át, ki lettek cserélve a nyílászárók, új a tető, a villanyvezetékek is cserére kerültek. Bent van a 3 fázis. A fűtésről gázcirkó, plusz vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a hatalmas földterület locsolását fúrt kút biztosítja. A ház részben 6 cm-es dryvit szigetelést is kapott.

Az udvar rendezett, parkosított, szaletlivel, szerelőaknás garázzsal, a hátsó kertben gyümölcsfák találhatóak, illetve egy üvegház is rendelkezésünkre áll termesztésre, gazdálkodásra alkalmasan.

Az ingatlan a központban helyezkedik el, így óvoda, iskola, orvosi rendelők, önkormányzat, bevásárlási lehetőségek, tömegközlekedési eszközök 5 perces sétával elérhetőek.

A tulajdonosok részéről csere lehetőség is szóba jöhet, értékegyeztetéssel, várjuk érdeklődésüket.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
160 m2
Telekméret(m2):
3524 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
119,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier