4 Kép

4 Kép

150 m2 ház, 5 szobával, két bejárattal

Monor

44.800.000 Ft

Majdnem ezres telken önálló családi ház, részben felújítva, egy külön bejáratú szoba-konyhás lakrésszel eladó

Azonosító: HAZ1060034

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Monor Telepi részén, zöldövezeti, kertvárosi környezetben, széles utcában eladó egy tetőteressé tehető, önmagában is 5 szobás önálló családi ház, kellemesen nagy udvarral.

Az ingatlan összkomfortos, a gázcirkós fűtést egy hangulatos kandalló is kisegíti. A házban tágasak a terek, jó nagyok a szobák, a nappali grandiózus méretű, az épületbe fedett teraszon át juthatunk be.

Az épület hátsó feléhez tartozik egy külön szoba-konyha-fürdőszobás lakrész, amely idősebb családtag számára megfelelő lehet. Az ingatlan előkertes, a ház mögött melléképületek lettek kialakítva, az udvar locsolását fúrt kút könnyíti. A teljes tetőszerkezet új, a nyílászárók műanyagok, a vezetékek rézre lettek cserélve, a felújítás során a fűtésrendszer is korszerűsítésre került, már csak egy tisztasági festés és egy külső színezés hiányzik róla, a villany és a víz almérős a két lakrészhez.

Az ingatlan tökéletes lehet összeköltözőknek, ideális egy nagyobb családnak, várjuk jelentkezését, hívjon mihamarabb minket a megtekintés kapcsán.

A nettó 150m2 alapterület 3+1 szobát, nappali-étkezőt rejt, kettő fürdővel. Ne hagyja ki, nehogy másé legyen, csapjon le rá azonnal, frissen.

Személyes bejárással kapcsolatosan várjuk jelentkezéseiket.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
Szoba:
5
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
150 m2
Telekméret(m2):
930 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier