30 Kép

30 Kép

150m2 ház 100m2 pincével azonnal költözhetően

Nyáregyháza

28.000.000 Ft

Nyáregyháza epicentrumában eladó egy 3 szoba+nappalis önálló TÉGLA családi ház, garázzsal, pincével, medencével, dupla fűtéssel

Azonosító: HAZ1060396

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Nyáregyháza központjában eladó egy 3 szoba+nappalis, de 4szoba+konyha-étkezős, nagycsaládos házként birtokba vehető önálló TÉGLA családi otthon, garázzsal, pincével, medencével, dupla fűtéssel, akár bútorozottan, azonnal.

A település falusi CSOK-ra alkalmas, az ingatlan a település epicentrumában, mindentől csupán lépésekre található, megtekintése szervezetten, szinte bármikor előre egyeztetve megoldható.

A ház egy többgyermekes család költözését, vagy idősebb szülővel, nagyszülővel való lakhatást is tökéletesen kiszolgáló, hangulatos, saját részre épített családi fészek, alkalmi áron, legyenek Önök a leggyorsabbak a megvásárlásában.

Megtekintésére rugalmasan, szinte bármikor lehetőséget tudunk biztosítani, az ingatlan szerelem lesz első látásra, higgyenek a szemüknek, a képek önmagukért beszélnek.

A ház belső elrendezése kiváló, az alsó szinten is van 1 szoba, valamint az emeleten is 2 gyermek háló várja, hogy birtokba vegyék. A földszinten a családi közösségi életet kimerítő amerikai konyhás nappali grandiózus méretű, ezen kívül egy felszerelt fürdő található lent, plusz egy fent is.

Az ingatlan TÉGLA falazatú, 10cm perlites szigeteléssel, összközművesen, kiegészítő 30méteres, bemért fúrt kúttal, gázfűtéssel és vegyes tüzeléssel.

Az egész ház alatt 100m2 pince található, boltnak, vállalkozásnak, játékszobának, edzőteremnek kiváló helyet biztosítva, Önökre bízzuk a hasznosítását, száraz, tiszta.

Az épület előkertes, a telek hátsó részén 2 garázs is található, az egyik akár busznak is alkalmas beálló, mögöttük egy épített, betonozott, némi karbantartásra váró, gyönyörűen kialakított körmedence kapott helyet, gyermekeink legnagyobb örömére.

Legyen az Önök álomotthona ez az ékszerdoboz, impozáns méretekkel és belső tartalommal, büszkeségre okot adó külsővel, hozzáadott tartalommal. Megtekintés kapcsán várjuk érdeklődését!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
Szoba:
4
Fűtés:
központi
Alapterület(m2):
150 m2
Telekméret(m2):
699 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier