15 Kép

15 Kép

2 éves 104 m2-es okostégla ház Üllőn

Üllő

45.000.000 Ft

Üllő mini Amerikájában, új építésű lakóparkban eladó egy 3 szoba+nappalis önálló családi ház

Azonosító: HAZ1060450

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Üllő mini Amerikájában, új építésű házak között, kedvelt lakóparki részen, remek szomszédsággal eladó egy 3 szoba+nappalis, saját részre, szívvel-lélekkel megépített önálló családi ház.

Az ingatlanba belépve egy előszoba fogad minket, cipőknek, kabátoknak, innen nyílik az első hálószoba, a ház külön szegmensében további két szoba áll még rendelkezésünkre, a gyermekek számára, közötte fürdővel és egy grandiózus, körben napfényes, hátsó teraszkapcsolatos, tágas nappali-konyha-étkezővel. A szobákban és a folyosó részen tárolásra alkalmas beépített szekrényeket kapunk, illetve a konyhabútor is az ár részét képezi.

Az ingatlan 2017.-es építésű, okostéglából, 15 cm szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, cirkós padlófűtéssel, kiegészítő radiátorokkal, alacsony rezsivel.

A ház klímával is felszerelt, riasztórendszer bekötve, az ablakok motoros redőnnyel ellátottak, a teljes közműveken kívül fúrt kúttal is rendelkezünk, ide csak be kell költözni.

Az épület belső kialakítása nagyon otthonos, hangulatos, mindenki ízlésének megelégedésére, legyen szerelem első látásra Önöknek új kínálatunk, saját családi otthonuk személyében.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
104 m2
Telekméret(m2):
512 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
119,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier