18 Kép

18 Kép

2 szoba plusz nappalis családi otthon nagy telekkel

Csévharaszt

39.600.000 Ft

Kettő szoba, nappali, konyha-étkező, fürdős önálló családi ház óriási nagy telekkel, garázzsal, melléképületekkel, állattartásra is alkalmasan

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Gazdálkodásra vagy ipari célra, jó nagy telekkel.

Monorhoz a legközelebb, kiváló környéken, jó szomszédsággal, szép nagy telken eladó egy korának megfelelő állapotban lévő, önálló kocka családi ház, 2 külön nyíló szobával, központi hall helyiséggel, konyha-étkezővel, fürdővel, zöld kerttel.

Az ingatlan 3 km-re található Monor városától, mindenhez a legközelebb, csend és nyugalom honol a településen, pazar méretű telkünk sok-sok lehetőséget rejt.

A környezet kitűnő, kedves a szomszédság, zöldövezet, igazi családias otthoni hangulat fogad minket, legyenek Önök azok, akik megtalálják benne a számításaikat, melléképületek, tároló, műhely, kazánház, pici pince, garázs is jár hozzá, plusz egy 160 m2-es istálló.

Az épület összkomfortos, gázfűtéssel, kiegészítő vegyes tüzeléssel, a telek összközműves, pluszban fúrt kúttal az udvar locsolásához, ipari árammal a további tevékenységekhez, a ház előkertes, minden adott a nyugodt és biztonságos családi élethez.

Gazdálkodásra, állattartásra a legkiválóbb választás, a hátsó telken mindennek megvan a helye,  tökéletesen adottak a feltételek, majdnem 2000 m2 telek, az udvarban fellelhető gazdasági épületek, tárolók, műhely, ólak, istálló biztosítja hozzá a helyet.

Szagoljanak bele a vidéki levegőbe, szerelem lesz első látásra, nem fognak csalódni benne.

Az ingatlan szépen, hangulatosan lakott, a háztól minden nagyon könnyen elérhető - bevásárlás, iskola, óvoda, közintézmények, kérjenek egy időpontot kollégáinktól a személyes megtekintésre, bejárásra, ne késlekedjenek telefont emelni, írni, várjuk jelentkezéseiket, friss kínálatunkkal kapcsolatosan.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

21 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

 

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
Szoba:
3
Fűtés:
központi
Alapterület(m2):
65 m2
Telekméret(m2):
1800 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
450,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier