17 Kép

17 Kép

240 m2 ház, 5 szobával, két bejárattal

Monor

44.990.000 Ft

Önálló családi ház, akár 3 lakrésszel, részben felújítva, alkalmi áron eladó

Azonosító: HAZ1060034

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Monor csendes részén, zöldövezeti, kertvárosi környezetben, széles utcában eladó egy tetőtér beépítéses lehetőségű, 5 szobás önálló családi ház, kellemes méretű udvarral.

Az ingatlan összkomfortos, gázkazánnal és kisegítő vegyes tüzeléssel. A házban tágasak a terek, jó nagyok a szobák, az épületbe fedett teraszon át juthatunk be, illetve külön bejárattal a második lakrészbe. A ház szigetelt, új fűtéscsövekkel, új tetővel, új cserepezéssel, fa hőszigetelő ablakokkal, plusz kettő kicserélt műanyag nyílászáróval. A hűtést kettő klíma segíti.

Az épület fő szegmense 2szoba, konyha, étkező, fürdő, ennek a hátsó feléhez tartozik egy külön szoba-konyha-fürdőszobás lakrész, nappalival, amely idősebb családtag számára megfelelő lehet. Efölött, az emeleti részen 2szoba+fürdő található, az első rész feletti tetőtér pedig akár még tovább beépíthető. Az ingatlan előkertes, a ház mögött kemence, szaletli, bográcsoló lettek kialakítva, az udvar locsolását fúrt kút könnyíti. A teljes tető és tetőszerkezet új, a nyílászárók részben műanyagok, a vezetékek ki lettek cserélve, a felújítás során a fűtésrendszer is korszerűsítésre került, mindkét kazán új, már csak egy tisztasági festés hiányzik, s az ingatlan költözhető. A konyhabútor az ár része, a konyhában marad.

Az ingatlan tökéletes lehet összeköltözőknek, ideális egy nagyobb családnak, várjuk jelentkezését, hívjon mihamarabb minket a megtekintés kapcsán.

A 240 m2 alapterület 4 szobát, 1 nappalit rejt, 3 fürdővel. Ne hagyja ki, nehogy másé legyen, csapjon le rá azonnal, frissen. Személyes bejárással kapcsolatosan várjuk jelentkezéseiket.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
3
Ingatlan állapota:
Szoba:
5
Fűtés:
gázkazán
Alapterület(m2):
240 m2
Telekméret(m2):
574 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier