15 Kép

15 Kép

3 háló + nappalis lakás Üllő legjobb helyén

Üllő

33.900.000 Ft

Igazi fiatalos, modern családi otthon friss házasoknak, újrakezdőknek, gyermekekkel, 3 szoba+nappalis, 2 fürdős kivitelezésben, körben napfénnyel, jó elrendezéssel

Azonosító: HAZ1060151

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Igazán fiatalos, modern, családbarát lakást kínálunk eladásra Üllő kedvelt részén, új építésű lakóövezetben, jó környéken, kedves szomszédok között.

Az ingatlanban a színpaletta összes olyan árnyalata fellelhető, melyek egymással összhangban és harmóniában vannak, ezzel megadva a lakás fiatalosságát, hangulatát.

A beépített konyhabútoron kívül az összes többi berendezési tárgy, bútorok megegyezés szerint maradhatnak is az ingatlanban, megállapodás alapján a legjobb választás lehet, ha egy kiváló ízlés szerint berendezett olyan otthonra vágyunk, mint amit a képeken láthatunk.

Az ingatlan dupla komfortos, cirkós padlófűtéssel + hűtő-fűtő klíma berendezéssel, a légkondicionálás minden évszakban történő legoptimálisabb megoldása érdekében.

Az épület azoknak lehet a legideálisabb, akik első otthonukat keresik, vagy kiköltöznek, összeköltöznek, de bútorok nélkül vágnak neki a vételnek, hiszen nem kellene még a berendezéssel időt tölteni, pluszpénzt költeni, mert a bútorok az új vásárlási ár értékének töredékéért a miénk lehetnek, csak bele kell szeretni akár képek alapján, szinte mint egy katalógusban, vagy személyes megtekintés alapján, mikor belépünk az ingatlanba.

Kitűnő ízlésről tanúskodik a lakás berendezése, mindenképp megér egy megtekintést, várjuk érdeklődő telefonjaikat bejelentkezéssel kapcsolatban.

3 szoba + nappali, 2 fürdőszoba, zuhanykabin és sarokkád is rendelkezésünkre áll, újszerű, vigyázott, karbantartott állapot, mi kellhet ennél több! Semmi, csak Ön, mint vevőjelölt, mint új tulajdonos, mint új lakó a kis családjával együtt.

Saját kertrészünkön még egy kerti kiülő is helyet kapott, a következő nyár boldogan telhet el a benne eltöltött idővel. Az ingatlanra egyáltalán nem kellene költenie, festés nélkül azonnal költözhető.

Alacsony rezsi, 10 éves építés, műanyag nyílászárókkal, nap által körbejárt helyiségek, fényáradat, egy igazi kis csoda varázsolása otthonunkba.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Sorházi lakás
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
62 m2
Telekméret(m2):
80 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier