24 Kép

24 Kép

3 szoba+nappali szépen felújítva, cuki telekkel a legjobb helyen

Vecsés

63.000.000 Ft

Vecsés legjobb és legdrágább részén eladó egy szigetelt, tégla, cirkó fűtéses önálló családi ház, szép telekkel, tehermentesen

Azonosító: HAZ1060095

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Önálló, szigetelt, hőszigetelt nyílászárós, TÉGLA családi ház, élhető méretű szép telken, fedett autóbeállási lehetőséggel, Vecsés kedvelt és drága részén, csendes utcában, mindenhez közeli helyen, jó szomszédsággal, hamar költözhetően.

A házban összesen 3 külön nyíló szoba plusz nappali és külön konyha-étkező található, felújított fürdővel, modern, fiatalos kialakításban, jó elrendezéssel.

Az udvar több autó beállására is alkalmas, nyári sütögetésre, pancsolásra, pihenésre az udvar méretei, adottságai kiválóan alkalmasak, kitűnő zöldövezeti hangulatban.

Az ingatlan nem túl régi építésű, de ennek ellenére folyamatosan felújított, karbantartott, vigyázott, a réz vezetékek újra vannak húzva, ezáltal egy nagyobb család, több gyermek mellett a sok technikai, elektromos eszköz energiafelhasználását is elbírja. Az ablakok hőszigetelők, új műanyagok hátul már, a tető kimondottan jó állapotnak örvend, épületünk természetesen TÉGLA falazatú, dryvit szigeteléssel, modern cirkós fűtéssel, a csövek a burkolat alatt úgy futnak, hogy teljesen padlófűtés jelleget ad.

Összközmű, plusz fúrt kút a kerthez, riasztó, 2klíma emelik az értéket, a hátsó hűt-fűt.

A 93 m2 nettó lakóterület mellett 26 m2 terasz is rendelkezésünkre áll jó időben családi összejövetelekhez, vendégseregnek, a finom étkek elfogyasztása az árnyékban jobban eshet.

Reméljük, felkeltettük érdeklődését, az ingatlan megtekinthető bármely előre egyeztetett időpontban, várjuk hívását egy személyes találkozóra a ház megvásárlása kapcsán.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
felújított
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
93 m2
Telekméret(m2):
560 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier