20 Kép

20 Kép

3 szoba+nappalis kertes lakás Vecsés elit lakóparkjában

Vecsés

44.900.000 Ft

Újszerű, nagyon vigyázott, tizenéves sorházi lakás elit környéken, a Kispatak lakóparkban, teraszkapcsolattal, hátsó kerttel, autóbeállóval, hamar költözhetően

Azonosító: HAZ1060095

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Újszerű, nagyon vigyázott, szépen lakott, tizenéves sorházi lakás elit környéken, a Kispatak lakóparkban, teraszkapcsolattal, hátsó kerttel, autóbeállóval, hamar költözhetően.

Az ingatlan 80 m2 nettó lakóterületen 3 szoba + nappali, 2 szép fürdővel, igényes kialakítással, minőségi anyagokból, az elrendezés kiváló, a környék, a környezet és a szomszédság kitűnő. A lakástól pár lépésre található egy kis patak, sétáló/futóút, csend és nyugalom veszi körbe a lakóparkot, elit környezet, pazar lakóközösség.

A lakáshoz tartozó udvar 220 m2, rajta egy kerti fa tárolóval, füvesítve, zöldellően.

A földszinten található amerikai konyhás nappaliba egy előszobából jutunk, ahol a lépcső alatt egy cipőknek kialakított tároló kapott helyet. A nappali-konyha-étkező körben napfényes, a teraszkapcsolat hozzá pazar, fedett, de mégis napos, hangulatos, csendes, reggeli kávé, hétvégi családi ebéd elfogyasztásának remek helyszíne, vagy egy fárasztó nap után a megérdemelt esti pihenés eltöltésének is helye lehet egy kellemes nyári napon.

Az emeletre vezető lépcső alatti ajtó mögötti tároló is szuper találmány, mellette egy dolgozósarok helye adott, kialakított, amely a lenti zuhanykabinos fürdővel szomszédos, itt kényelmesen letusolhatunk. A felső szinten 3 háló biztosítja nyugalmunkat, külön szobákkal mindenkinek, melyekhez egy nagyon kellemes második kis fürdő tartozik, káddal.

Cirkó fűtés, műanyag nyílászárók, tizenéves minőség, akár festés nélkül, azonnal költözhető lehet az ingatlan, megtekintés kapcsán várjuk érdeklődő hívásaikat.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Sorházi lakás
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
80 m2
Telekméret(m2):
220 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
111,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier