23 Kép

23 Kép

3szoba + nappali 2fürdővel 2autós garázzsal

Bénye

48.900.000 Ft

Eladósoron egy tizenéves, rendkívül impozáns, saját részre építtetett önálló családi ház, modern, mégis harmóniát sugárzó hangulatban

Azonosító: HAZ1060039

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Eladósoron egy rendkívül impozáns, tizenéve saját részre építtetett önálló családi ház, modern, mégis harmóniát sugárzó hangulatban.

Az épület önmagában 150 m2 nettó alap lakóterülettel bír, melyben helyet kapott 3 hálószoba, 2 fürdő, nappali, konyha, étkező, kamrával.

A ház belsőépítészetileg nagyon barátságos, kellemes, a nappali faberakásos kupolája gyönyörűen emeli az ingatlan eleganciáját, ezt még tovább ékesíti egy kandalló a helyiségben.

Csodás napsütötte terek jellemzik az ingatlant, a konyha-étkező körben napfényes, a nappali hátsó teraszkapcsolatos, innen a központi hallból nyílik az egyik háló, a hozzá tartozó fürdővel, a ház másik felében, külön kis szegmensként pedig további 2 hálószoba áll rendelkezésünkre egy második fürdővel.

Az ingatlan cirkó fűtéses, a konyhában, a fürdőkben padlófűtéssel, a ház fa hőszigetelt nyílászárókkal ellátott, ytong tégla építésű, hőszigetelő vakolattal, ezáltal alacsony rezsivel.

Belső garázzsal bír az épület, melyben 2 autó egymás mellett kényelmesen elférhet, a garázskapu természetesen elektromos.

A ház minimális alku esetén akár bútorozottan is birtokba vehető lehet.

Várjuk érdeklődéseiket!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
150 m2
Telekméret(m2):
1200 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
147,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier