24 Kép

24 Kép

4 szoba+nappalis családi ház hangulatos kerttel

Gomba

47.200.000 Ft

Gombán 4 szoba+nappalis, igényesen felújított családi ház 2 fürdővel, hangulatos kerttel, terasszal, garázzsal.

Azonosító: HAZ1060236

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

 

Gombán, az új M4 autópálya nyomvonalán, közel Monorhoz és Budapesthez is, eladó egy 4 szoba+nappalis családi ház, 2 bejárattal, terasszal, garázzsal, rendezett, zöldellő kerttel.

Az ingatlanban 4 hálószoba, nappali, 2 fürdőszoba, beépített konyha, gardrób található. Az elrendezés kiváló, a földszinten is van 2 hálószoba + tágas nappali, fürdővel, az emeleten további 2 hálószoba + fürdő áll rendelkezésre. A padlástér jelenleg tárolóként funkcionál. A lakótér klimatizált, rendkívül igényesen felújított, szépen lakott, akár azonnal költözhető állapotú, tehermentes. A kertre néző, fedett terasz remek helye lehet beszélgetéseknek, közös étkezéseknek, pihenésnek.

A ház alatt 88 m2-es szuterén áll rendelkezésre, amely szerelőaknás garázs, műhely, tároló is egyben, a tágas, fűthető tér rengeteg lehetőséget kínál. Borospince is van, extra tároló helyiségként.

Az ingatlan központi fűtéses, gáz+vegyes tüzeléssel.

A 950 m2-es telek két utcára nyílik, az udvarban gondozott veteményes, gyümölcsfák, virágok veszik körbe a házat. Praktikus tárolóhelyiséget is találunk. Itt élvezhetjük a vidék nyugalmát, a cuki melléképületben is kikapcsolódhatunk (a jelenlegi állapotához hasonlóan mini-wellness is kialakítható benne), még egy kis kerti tó is van. Magával ragadó a hangulat, a képek önmagukért beszélnek.

Érdemes megtekinteni, igazi meghitt családi otthon, rendkívül jó helyen, kiváló szomszédsággal, jó állapotban, várjuk érdeklődéseiket.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
felújított
Szoba:
5
Fűtés:
központi
Alapterület(m2):
170 m2
Telekméret(m2):
950 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier