16 Kép

16 Kép

5 szobás 2 klímás 2 garázsos tégla ház Monor szívében

Monor

42.900.000 Ft

Monor közepén, állomástól és városközponttól is csupán lépésekre eladó egy szép nagy tégla ház jó karban

Azonosító: HAZ1060163

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Monor mértani közepén, állomástól és városközponttól is csupán lépésekre eladó egy szép nagy tégla ház jó karban, dupla garázzsal.

Épületünk színtiszta tégla falazatú, perlites vakolattal, körben napos helyiségekkel, a fényviszonyok okán alacsony rezsivel, kevés fűtésköltséggel.

A házban két klímaberendezés biztosítja a kellemes hőmérsékletet nyáron is, a műanyag nyílászárók tökéletesen szigetelnek, nem száll el a meleg sem, bent marad minden kívánt celsius fok.

Az ingatlan belső elrendezése kifejezetten családbarát, hangulatát a felső szint további két hálószobája adja, lent 3 szoba nyílik a folyosóról, otthonos érzetét a színek harmóniája adja. A földszinten a szobákon kívül egy tágas konyha-étkező vehető birtokba, fürdővel, kiegészítő helyiségekkel, kamrával, tárolórésszel, a bejárattal szemben teraszkapcsolattal.

Az udvar kellemes méretű, gondozott, füvesített, részben térkövezve, folytatásában egy kétállásos garázs formájában autóbeállási lehetőséggel.

A szomszédság kimondottan jó, barátságos a környéken mindenki, a ház közvetlen környezetében megtalálható minden, ami egy család életéhez szükséges lehet, bevásárlás, közlekedés.

Mindennapi utazáshoz, ingázáshoz tökéletes helyen fekszik a ház, tőle egy rövid sétára található a vasútállomás, pár percen belül elérhető posta, bankok, városközpont, de akár még a piactér is.

Kérjenek időpontot kollégánktól a megtekintésre.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
Szoba:
5
Fűtés:
konvektor
Alapterület(m2):
140 m2
Telekméret(m2):
720 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier