21 Kép

21 Kép

5 szobás részben tégla ház részben felújítva, plusz egy szoba-konyhával

Vecsés

67.000.000 Ft

Vecsés csendes utcájában, remek elhelyezkedéssel eladó egy 5+1 szobás, két fürdős önálló családi ház részbeni felújításokkal, jó tetővel, garázzsal, napelemekkel

Kapcsolattartó Zsilka Viktória +36/30-960-57-39

Vecsés csendes utcájában, remek elhelyezkedéssel eladó egy 5+1 szobás, kétlakrészes, 3 fürdős önálló családi ház részbeni felújításokkal, jó tetővel, garázzsal, felszerelt, meglévő napelemekkel, tárolóval, mellépülettel.

Az ingatlan elrendezése, a főépület belső kialakítása a legideálisabb akár 2 generáció számára is, gyermekekkel, idős szülőkkel, ugyanis a ház alsó szintjén is található szoba, fürdővel, konyha, étkező, két bejáraton át megközelíthetően, és az emeleten is további 2 külön nyíló kis háló vár minket központi nappali helyiséggel, egy második fürdőszobával, fiatalos lendülettel hamar birtokba vehetően.

Az udvar autóbeállásra alkalmas, a nagykapun át a ház mögött egy nagyobb autót elbíró garázs van, ennek folytatásában tároló és egy különálló lakrész mint tégla épület áll rendelkezésre.

Az ingatlan részben felújításokon átesett, az ablakok műanyagra lettek cserélve, redőnyösek, szúnyoghálósak, a tető kimondottan jó állapotnak örvend, erre  felszerelésre került egy napelem rendszer, a fűtés többfunkciós, radiátorok, konvektorok, cserépkályhák is adják a meleget, itt biztos nem tudunk fázni még a legnagyobb hidegekben sem, a ház pedig 10 cm-rel körbeszigetelt.

Reméljük, felkeltettük érdeklődését, az ingatlan megtekinthető szinte bármely előre egyeztetett időpontban, várjuk hívását egy személyes találkozóra a ház bejárása kapcsán.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

22 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
3
Ingatlan állapota:
Szoba:
6
Fűtés:
központi
Alapterület(m2):
140 m2
Telekméret(m2):
427 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
499,900,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier