23 Kép

23 Kép

9 éves önálló családi ház gyönyörű környezetben

Káva

25.600.000 Ft

3 szoba + nappalis újszerű önálló családi ház kétféle fűtéssel, nagy telekkel, gyümölcsfákkal, autóbeállóval alkalmi áron eladó

Azonosító: HAZ1060291

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Tiszta nettó 84 m2 lakóterülettel, 24 m2 hátsó terasszal, 3 szoba+nappali elrendezésben eladósoron egy 2009.-ben épült, szigetelt, műanyag ablakos önálló családi ház 3000 m2 telekkel.

Az ingatlan Káva legszebb részén található, a település szép, tiszta, a környék kifejezetten biztonságos, a szomszédság nagyon jó, az utcakép tökéletes, ez az álomotthon mindenki szerelme lesz első látásra, igazi saját részre épített hangulatos kis családi fészek.

A ház ytong tégla falazatú, 8 cm szigeteléssel, dupla komforttal, gázkazános + vegyes tüzelésű fűtéssel, klíma berendezéssel, az ingatlan egy tisztasági festés után költözhető állapotú, nagyon szépen lakják a tulajdonosai, hasonló jó gazdákat várnának új lakóknak.

Az épület amerikai konyhás nappalija a ház szíve-lelke, innen nyílik a hátsó teraszkapcsolat, melyről a telkünkre gyönyörű kilátással bír az épület. Az ingatlan igazi Robinson hangulatot tükröz, gyermekekkel ideális választás lenne a terület méretei, az udvar szépsége miatt is az ingatlan.

A ház mellett fedett gépkocsi beálló áll rendelkezésünkre, mögötte tárolásra alkalmas melléképületekkel, a kert végében 30 gyümölcsfa finom termése vár minket, barack, cseresznye, körte, alma, szilva, diófák formájában. Ami az ingatlan legnagyobb értéke lehet sokak számára, az a karámozás és 2 lovas box lovak számára.

Legyenek Önök az új lakói és gazdái ennek a csodás kis minibirtoknak, a ház önmagáért beszél.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
96 m2
Telekméret(m2):
3039 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
111,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier