2 Kép

2 Kép

Akciós, alkalmi vecsési új építésű ingatlan

Vecsés

49.900.000 Ft

Alkalmi áron, akciósan, saját, külön kis leválasztott telken, most épülő 4 szoba+nappalis, garázsos új családi otthonok eladóak

Azonosító: HAZ010600299

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Alkalmi vétel! Akciós ár!

Vecsés kedvelt, csendes részén, különálló, saját használatú, leválasztott telekkel, most épülő új családi otthon várja lakóit.

Nehogy lemaradjon róla! Vecsésen eladóvá vált cég kivitelezésében 10+15 mFt CSOK-ra alkalmas új építésű családi ikerház 4 szoba + nappalival, amerikai konyhás étkezővel, belső garázzsal, szépen rendezett, parkosított telekkel.

Minőségi kivitelezésben, igényeseknek, új építésű ház a piacon!

Vecsés városában, új építésű környezetben, eladóvá válik egy újépítésű ikerházi lakás, rendkívül jó méretű telekkel. Az ingatlant a kivitelezője a lehető legjobb minőségben készítette el, tégla falazattal építve, első osztályú anyagokból, minőségi munkával. Exkluzív megjelenés és luxus jellemzi az épületet, az ikerházfél melletti ingatlannal csak a garázs a közös fal, teljesen privát családi életet biztosítva. A belső színek és a burkolatok egymással harmóniában nagyon hangulatosak, álmodja meg saját ízlése szerint bútorokkal berendezve, kulcsrakész átadás azonnal megoldható. Az épület belső kialakítása impozáns és remek kivitelezésre vall, ugyanis a földszinten is van egy szoba, itt is kapott helyet egy fürdő, a nappali szegmense napfénnyel borított, az innen nyíló terasz csak emeli értékét, udvarunk, a ház melletti terület kitűnően alkalmas pihenésre, zöld növények telepítésére, sütögetésre, játszótérnek. A konyha-étkező rész tágas, körben napsütötte, egyben a nappali szegmensével, ezen kívül 4 hálószoba található az ingatlanban, 2 fürdővel, tárolásra alkalmas helyiséggel a lépcső alatt, a lenti szoba mellett. Maga az épület egy kis mediterrán csoda, minimál stílusban, nagyon ízlésesen. A ház természetesen a legmodernebb fűtéstechnikával, kondenzációs kazánnal felszerelt, műanyag nyílászárói és belső ajtói a legjobb minőséget tükrözik, energetikai szempontból a vastag tégla fal és a szigetelés nagyon olcsó rezsi számlát eredményeznek. Legyenek Önök azok családjával, akik gyermekeiket ebben a gyönyörűségben szeretnék felnevelni. Az ingatlanra a 10+15 mFt CSOK igényelhető, foglalják le még ma maguknak! Az ingatlanhoz belső garázs is tartozik.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Ikerház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
új építésű
Szoba:
5
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
103 m2
Telekméret(m2):
250 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
147,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier