13 Kép

13 Kép

Alacska legimpozánsabb lakása

Budapest

69.900.000 Ft

Budapest 18. kerületének egyik legjobb részén eladó egy tégla építésű lakóház 5 szobás, 2 fürdős, emeleti, panorámás lakása, klimatizálva, erkéllyel

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Budapest 18. kerületének egyik legjobb részén eladó egy tégla építésű lakóház 5 szobás, emeleti, panorámás lakása, klimatizálva, erkéllyel.

Az ingatlan maga egy megvalósult álom, melybe ha belépünk igazi otthonosságot, lakájos családi hangulatot érezhetünk, ahol több gyermekkel is prímán el lehet férni.

A lakás belső elrendezése, kialakítása kiváló, megvan benne a 4+1 szoba, melyek mind teljes értékűek, ezen kívül egy központi nappali-konyha-étkező, előszoba, kettő fürdő és emeleti folyosó kapott benne helyet, ami biztosítja a külön nyíló helyiségeket és a remek harmóniát.

A színek mindenhol mindennel összhangban vannak, a lakás szerelem lehet első látásra a kedves vevőjelöltnek, a tulajdonosaink nagyon vigyázták az ingatlant, mely központi fűtéses egy kiegészítő látványkandalló helyével, klímával felszerelten eladó, egészséges áralku elfogadott, az ár irányár.

A lakás belső 2 szintes, világos, kiváló adottságokkal rendelkező, 115 m2 lakótér + 8 m2-es balkonos, panorámás kilátással, fantáziadús társasházi lakásként eladó. Irodának, befektetésnek, kiadásra kiváló lehetőség. Csendes, családi házas övezetre néz. A társasháznak erős az anyagi helyzete, lift, takarító, és gondnok is van. A ház frekventált helyen, buszmegállók, gyógyszertár, posta, élelmiszerbolt közelében helyezkedik el. Az utcán a parkolás ingyenes!

Megtekintése kapcsán várjuk érdeklődő hívásaikat, bármikor nagyon szívesen állunk rendelkezésre, hívjanak, hiszen ez lehet vágyaik álomotthona.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Lakás
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
5
Fűtés:
központi
Alapterület(m2):
115 m2
Térképnézet

Ingatlan kereső

0
-
450,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier