19 Kép

19 Kép

Bénye leghangulatosabb ingatlana

Bénye

20.900.000 Ft

Eladó Bényén a leghangulatosabb ingatlan 2 szobával, autentikus pincével, szép telekkel, jó szomszédsággal

Azonosító: HAZ1060039

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Eladó Bényén a leghangulatosabb ingatlan 2 szobával, konyhával, fürdővel, autentikus pincével, szép telekkel, jó szomszédsággal.

Az épületünk nagyon jó állapotnak örvend, eredeti formájában a régi nyílászárókkal bír, viszont már cirkó fűtéses, alacsony rezsivel.

A házban elöl egy jó nagy szoba található, külön hátul a háló sem kicsi, plusz közte a konyha, a fürdő helyiségei, mögötte a folytatásában melléképületrészek, tároló, kemence, külön balra a nyári konyha vannak, az udvar végében pedig egy pince áll rendelkezésünkre, szemet gyönyörködtető bejárattal.

Gépkocsink számára fedett autóbeálló biztosított, a zöldnövények, a virágok mind gondos gazda keze nyomát dicsérik, hasonló beállítottságú, mindenre vigyázó és a régi értékeket becsülő új tulajt keresünk ennek a kis ékszerdoboznak, lássák meg a rejtett gyöngyszemet Önök is benne, nem fognak benne csalódni, idősebbek s fiatalok számára egyaránt ideális.

A település Monortól néhány km-re fekszik, az új M4 autópálya nyomvonala is itt fut, a közelben minden megtalálható a mindennapi élethez, ezt pedig már csak tetőzi, hogy mennyire jó a levegő errefele, a dimbek-dombok látványa lenyűgöző, szagoljanak bele Önök ebbe az autentikus hangulatba, érezzék, lássák meg saját szemükkel az értékeket, a kincseit.

Az ingatlan egy nagyon aranyos, hangulatos, tornácos parasztház, tehermentesen, hamar birtokba vehetően, legyen az Önök új otthona, várjuk hívásaikat a megtekintéssel kapcsolatban.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
Szoba:
2
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
80 m2
Telekméret(m2):
1302 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier