20 Kép

20 Kép

Duplakomfortos 5 szobás nagycsaládos ház Üllőn

Üllő

69.000.000 Ft

Üllő városában a legjobb négyzetméteráron eladóvá vált egy duplakomfortos, jó nagy családi ház, két utcára nyíló kerttel, melléképületekkel

Azonosító: HAZ1060063

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Üllőn, közel Budapesthez, városon belül is a közlekedéshez, központi helyen eladóvá vált egy duplakomfortos, jó nagy családi ház felülmúlhatatlan paraméterekkel, 5szoba, nappali, 2konyha, étkező, 2fürdővel, TÉGLÁBÓL, melléképületekkel.

Ingatlan kínálatunk egy igazán kedvező ár-érték arányú vétel lehetőségét adja, fővárostól távolabbi városok négyzetméter árán, befektetésnek, kiadásra, üzleti célra, bármilyen befektetői megfontolásból, hozzá hasonló önálló családi ház ilyen paraméterekkel nem található a környéken!

Mindentől lépésekre lakhatunk, vállalkozásunkkal együtt, üzlettel együtt, közintézmények, közlekedés közelében, legyen az Önöké ez a szépen felújított családi otthon, teremtsenek benne Önök gyermekkacajjal teli hangulatot!

A vasútállomás egy kényelmes sétával elérhető, Budapest irányába a nagyon kedvező a menetidő, próbálják ki, jöjjenek el, nézzük meg együtt!

A ház több lehetőséget nyújt önmagában, mint gondolnánk első látásra, ugyanis az alsó szinten található 2szobából az egyik üzletnek lett kialakítva, otthoni szolgáltatás, könyvelés, kozmetika, fodrászat, műköröm, szempillázás, kutyakozmetika, akár masszázs, rendelő céljára kiválóan alkalmasan, de vissza is alakítható szobává, ha az emeleti hálókkal együtt kevés lenne a szobaszám, van elegendő tér, hely a házban az emeleten is.

Nagyobb család, nagyszülővel összeköltözők, többgyermekesek előnyben, az épület 2fürdőt, 2konyhát rejt, benne minden adott egy szinte azonnali, hamar költözésre.

A telek karbantartható méretű, itt még egy medence is elférhet, hogy itthon, saját környezetben szemmel tarthassunk játszadozó gyermekeinket.

A gyönyörű konyha-étkező körben napos, fényárban úszó, kamrával, a felső szinten a lépcső folytatásában társalgó, erkély és dolgozósarok áll rendelkezésünkre, itt mindenki megtalálhatja benne a számításait, a helyét, fent 3szoba+nappali adott.

Tégla falazatunk új műanyag nyílászárókat kapott, fűtésünk gázcirkós, kiegészítő vegyes tüzelésű kazánnal, pakolásra, műhelynek pedig még egy 40m2-es fészer is jár a házhoz.

Kérjenek időpontot kollégánktól egy személyes bejárásra, higgyék el, nem fognak benne csalódni, az ingatlan szinte bármikor rugalmasan megtekinthető lehet, tehermentes.

Tulajdonosunk telek vagy kisebb ingatlan beszámítására is nyitott, várjuk ajánlataikat.

Az udvarban több autónak beállás biztosított.

Várjuk érdeklődő hívásaikat az ingatlan bejárása kapcsán.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
Szoba:
5
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
260 m2
Telekméret(m2):
980 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier