31 Kép

31 Kép

Egyedi ingatlan, egyedi felszereltséggel, műhellyel, dupla telekkel

Üllő

75.000.000 Ft

220 m2-es, kétgenerációs ház, irodával, 250 m2 műhellyel, épített medencével, dupla garázzsal, minden luxussal és kényelemmel

Azonosító: HAZ1060091

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Éljen együtt a vállalkozásával!

Üllő legjobb helyén, közel a városközponthoz, remek utcában eladósoron egy 220 m2-es, kétgenerációs ház, irodával, 250 m2 műhellyel, épített medencével, dupla garázzsal, minden luxussal és kényelemmel.

A ház elrendezése kiváló, az alsó szinten 1 szoba, konyha-étkező, fürdő található, gyönyörűen felújítva, parafa falburkolással, felette az emeleten 1,5 szoba és gardrób rész kapott helyet, de a hozzáépített rész külön külső feljárattal 1+2 fél szobát, nappalit, konyhát, fürdőt, plusz gardróbot rejt, 10 m2 terasszal biztosítva életteret egy második, fiatalabb generációnak.

Az ingatlan telke majdnem 1.700 m2, melyen elfér egy kétszintes ház, benne rengeteg lehetőséggel, pazar kivitelezésben, két bejárattal, mögötte egy kis iroda található, mellette a dupla garázs kapott helyet, ennek folytatásában pedig egy 200 m2-es műhely ad teret bármilyen helyigényes munkának, autószerelőknek, asztalosoknak kiváló lehet, továbbá egy második műhely is van az udvar végében, mely további 50 m2 terület barkácsolásra, tárolásra, vagy lakóépületté átalakíthatóan. Innen nyílik egy második kapu a hátsó utcára.

A házhoz tartozó hátsó kert gyönyörűen karbantartott, gondozott, a zöld pázsit közepette egy 21 m3-es medence (gépesítve, vízforgatóval) és egy csodás és hatalmas méretű fedett kiülő épített kemencével emeli az ingatlan értékét.

Birodalmunkra elektromos kapun keresztül juthatunk be, a bejárattal szemben egy térkövezett beálló és tőle balra a dupla garázs biztosítja autónk fedett védelmét, ennek ajtaja is elektromos.

Épületünk 38-as TÉGLA falazatú, szigetelve, műanyag nyílászárókkal, elektromos redőnnyel, a ház összkomfortos, összközműves, a kert locsolását 2 db fúrt kút biztosítja, a műhely 380 voltos ipari árammal felszerelt, a főépületünk fűtését gázkazán biztosítja, padlófűtéssel, radiátorokkal, pluszban egy kandallóval, és a műhely is fűthető, külön gázkazánról, ami nagy érték.

Higgyen a szemének, az olvasottak mind megvannak az ingatlanban, mely csak egy vállalkozó szellemű család költözését várja, hasonló nagy tervekkel és hasonló lelkesedéssel, üzleti vággyal, mint a jelenlegi tulajdonosok, kérjenek egy személyes bejárást az ingatlanba.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
Szoba:
8
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
220 m2
Telekméret(m2):
1673 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
147,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier