13 Kép

13 Kép

Eladó 2 ház egy nagy telken Nyáregyházán

Nyáregyháza

19.990.000 Ft

20 milliós árkategóriában két házat kaphatunk egy áráért, szép nagy telekkel, kellemes környezetben, Pest megye egyik kedvelt településén, még közel a fővároshoz, Monortól néhány km-re

Azonosító: HAZ1060201

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Alkalmi áron, 20 milliós árkategóriában, két házat kaphatunk egy áráért, ráadásul egy hatalmas nagy telekkel, szép környezetben, Pest megye egyik kedvelt nyugalmas településén, mégis közel a fővároshoz, Monortól néhány km-re, a falusi CSOK-ra alkalmas településen.

Az ingatlanok elhelyezkedése a kerten belül teljesen ideális, két épület fekszik az udvarban, felújított állapotban, cirkós fűtéssel, valamint kandallóval, plusz egy konvektorral.

Az egyik lakrész 2 szobás, tágas terekkel, szép festéssel, nagy konyha-étkezővel, fürdővel, új tetőszerkezettel, a második épület egy 1 szoba összkomfortos kis lakosztály, költeni nem kell jelenleg semmire, ha egy fürdő elegendő a két épülethez, vagy a kettes számú tégla kis házunk szoba, előszoba, étkezője mellé a főzőfülkét átalakítva kapunk egy második fürdőt is, és az étkezőbe helyezzük át a konyhát itt.

A főépülethez tartozik 18m2 terasz, mögötte az ingatlan szerves része egy garázs, ólak, kennel, összközmű mellett fúrt kút is van, a telket pedig tujafák díszítik és az udvarban gyümölcs is terem bőven, alma, körte, barack, szilva és dió formájában.

Várjuk érdeklődésüket, jöjjenek, tekintsük meg együtt, vegyünk 2 családi házat egyet fizetve, akár két generáció részére.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
felújított
Szoba:
3
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
120 m2
Telekméret(m2):
1240 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
119,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier