12 Kép

12 Kép

Három szobás TÉGLA családi otthon új tetővel

Monorierdő

34.900.000 Ft

Monorierdő központjában sürgősen eladó egy 75 m2-es 3 szobás összkomfortos tégla házikó új tetővel, alkalmi áron

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Központi helyen, szép kis családi ház, tökéletes paraméterekkel, 3szoba, konyha, étkező, fürdővel, autóbeállóval, TÉGLÁBÓL, új tető alatt.

Ingatlan kínálatunk egy igazi kis gyöngyszem a térségben, hozzá hasonló önálló családi ház nem található a környéken adott árkategóriában, ennyire kedvezményesen!

Monorierdő központjában, mindentől lépésekre lakhatunk, közintézmények, közlekedés, legyen az Önöké ez a családi otthon, teremtsenek benne Önök saját ízlés szerinti hangulatot!

A vasútállomás egy kényelmes sétával pár perc alatt elérhető, Monor-Budapest irányába nagyon kedvező a menetidő, próbálják ki, jöjjenek el, nézzük meg együtt!

Az ingatlan központi fűtéses, gázzal plusz kiegészítő vegyes tüzeléssel, az épület klímával felszerelt, összkomfortos, az udvarban még egy fúrt kúttal a locsolás segítésére.

A telek szépen karbantartható méretű, zöldövezeti, kis nyugalom-sziget, van az udvarban autóbeállási lehetőségünk, marad a kerti sütögetőnek is hely, sőt gyermekkel még egy medence is elférhet, hogy mindenkinek kedvezzük és mosolyogni lássuk játszadozó gyermekeinket.

A konyha-étkező fényes, napos, a terasz tökéletesen alkalmas pihenésre, olvasni, kávézni.

Telken melléképület, a garázs alatt pince is rendelkezésre áll.

Kérjenek időpontot kollégánktól egy személyes bejárásra, higgyék el, nem fognak benne csalódni, az ingatlan szinte bármikor rugalmasan megtekinthető lehet, tehermentes, hamar költözhető.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
Szoba:
3
Fűtés:
központi
Alapterület(m2):
75 m2
Telekméret(m2):
520 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier