13 Kép

13 Kép

Három szobás tégla ház kiváló adottságú telekkel

Monor

45.000.000 Ft

Monor kertvárosi részén, közlekedéshez, bevásárláshoz, iskolához, óvodához közel eladó egy korának megfelelő állapotú kocka téglaház remek adottságú saroktelken előkerttel

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Monor kertvárosi részén, közlekedéshez, bevásárláshoz, iskolához, óvodához közel eladó egy korának megfelelő állapotú kocka téglaház remek adottságú saroktelken előkerttel.

Az ingatlan 633 m2 telken fekszik, melyen a házon kívül melléképületeknek, garázsnak és egy külön leválasztható veteményesnek, játszótérnek, medencének is van hely. A lakóépületünk önmagában 90 m2, két bejárattal, a hátsó felől az étkezőbe érkezünk, külön konyha, fürdő, kamra, tároló, kazánház helyiségek állnak rendelkezésünkre, az előszoba felől 3 külön nyíló szobával.

A gázfűtésen kívül vegyes tüzelés is rendelkezésünkre áll, valamint a ház közepén egy remekül működő cserépkályha biztosítja pluszban a meleget, illetve a hangulatot is, varázsolja Ön új otthonává ezt a meghitt, otthonos kertes családi lakóházat.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
Szoba:
3
Fűtés:
központi
Alapterület(m2):
90 m2
Telekméret(m2):
633 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
450,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier