23 Kép

23 Kép

Igazi kis édenkert a város szívében

Monor

49.900.000 Ft

3 éve teljes felújításon átesett, modernizált, stílusos, igazi családos álom Monor legértékesebb utcájában, 4 szoba + nappalival, dupla garázzsal

Azonosító: HAZ1060204

Kapcsolattartó Zsilka Viktória +36/30-960-57-39

Büszkén kínáljuk ezt a teljesen felújított, modernizált, stílusos, igazi álomotthont Monor legértékesebb utcájában, mely egy 120 m2-es, 4 szoba + nappalis önálló családi ház, szép fürdővel, kellemes kis terasszal, 45 m2 dupla garázzsal.

Az ingatlan 481 m2 önálló saját telken fekszik, az udvarban autóbeállási lehetőségekkel, elektromos kapuval, szigetelt garázzsal, kerti sütögetőnek és medencének való helyekkel az udvarban, a ház előkertes, zöld felületünk pihenésre, kikapcsolódásra tökéletes terület.

Az épület folytatásában egy fatároló is helyet kapott, mögötte pedig egy szigetelt, fűthető szoba helyisége áll rendelkezésünkre, elvonulni, irodának, home office szempontjából üzleti célra.

Fúrt kútról locsolhatunk, a fűtés 1 éves, garanciális BAXI gázkazánról plusz egy prímán működő vegyes tüzeléssel megoldott, ezáltal a gázfogyasztás bőven a rezsihatáron belül van, ennyire kedvező számlával nem sok nagycsaládos háznál találkozunk, jöjjenek, győződjenek meg saját szemükkel róla.

A ház részben szigetelt falakkal, új nyílászárókkal rendelkezik, melyek árnyékolóval, vagy redőnyökkel sötétíthetőek, szúnyoghálósak, a tető is új, a villanyvezetékek cserére kerültek, ide csak be kell költözni, hosszú évekig semmihez nem kell hozzányúlni.

Érezzék Önök is gyermekeikkel családi otthonuknak az ingatlant, 3 külön szoba nyílik a folyosóról, van egy közös nappalink, a konyha-étkező tágas, bőven el lehet férni benne, fontos kellék a hozzá tartozó kamra, az előszoba pedig elengedhetetlen mielőtt belépünk a házba, cipőknek, kabátoknak, pluszban kinti tárolóval, elektromos szekcionált kapus garázzsal, riasztóval felszerelve.

Egy nagyobb család minden igényét figyelembe véve, ergonómiailag összességében a leghangulatosabb otthon, melyet kínálunk, csendes utcában, jó szomszédsággal.

A barátságos és lakájosan otthonos hangulatot leginkább az sugározza, hogy saját részre kerültek kialakításra a belső terek, a medence helye, a kertben az egész család, gyermekeink, rokonok, barátok jól érezhetik magukat, tartsanak Önök feledhetetlen hétvégi kerti partikat az új otthonukban.

Jöjjenek, nézzenek körbe Önök is saját szemükkel, nem fognak csalódni a látottakban, szerelem lesz első látásra az ingatlan, lakjanak Monor legjobb részén, a városközpontban, lépésekre mindentől, az ingatlan maga egy megvalósult álom, melybe ha belépünk igazi otthonosságot, családi hangulatot érezhetünk, ahol több gyermekkel is prímán el lehet férni.

Tulajdonosaink nagyon vigyázzák, folyamatosan karbantartják az ingatlant, keressük azt a családot, aki hasonlóképpen értékelné ezt az igazi kis gyöngyszemet.

A környék kiváló, a szomszédság szuper jó, egy kitűnő vétel lehetőségét kínáljuk Önöknek, várjuk érdeklődéseiket, megtekintés kapcsán időpont megjelöléseiket, bármikor nagyon szívesen állunk rendelkezésre, ne késlekedjenek.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

22 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
felújított
Szoba:
5
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
120 m2
Telekméret(m2):
481 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
499,900,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier