5 Kép

5 Kép

Két lakás egyben az 5.kerületben

Budapest

77.000.000 Ft

5.kerületben, a legfrekventáltabb helyen eladó egy 2 lakásból álló kiváló befektetési lehetőség

Azonosító: HAZ01060344

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Fővárosunk 5.kerületében, a legfrekventáltabb helyen eladó egy 2lakásból álló kiváló befektetési lehetőség! Két lakás egy helyrajzi számon!

A Nyugatinál, elsőrangú lokáció mellett kínáljuk megvételre ezt a két lakássá alakított ingatlant.

101 m2 terület, nettó 75 m2-en, galériákkal, teljes körűen felújítva. A lakásokat 64 cm-es főfal választja el, az átjáró zajszigetelő anyagokkal lett lezárva, az eredeti ajtó bent van, szükség esetén 1 nap alatt visszaalakítható egy lakássá.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mivel a folyosó végén található, így nincs előtte átjárás, ezáltal, illetve a belső udvarra néző ablakoknak köszönhetően rendkívül CSENDES, viszont gyönyörű napfényes.

Az ingatlan minőségi anyagokból lett felújítva, az aljzat betonoztatva lett, alatta nikecell (zajcsillapító) réteggel. Mindkét lakásban van klíma, a fűtésről infrapanelek gondoskodnak.

Az egyes számú, külön bejárattal megközelíthető, 35 m2-es stúdió lakás, 1 szoba, konyhás, igényes, nagyon szép fürdővel, állógalériával a 4 méteres belmagasság okán, konyhabútorral felszerelten, NOBO fűtőpaneles, zajszigetelő műanyag nyílászárókkal, minőségi burkolatokkal.

A második lakrész külön folyosóról nyíló ajtón keresztül érhető el, itt 2 szoba, teljes galéria lett kialakítva, csodás fürdővel, 2 személyes zuhanyzóval, beépített konyhabútorral, tároló sarokkal, dolgozó résszel, almérőkkel, külön órákkal. Az ablakok itt is zajszigetelős műanyagok.

A minden igényt kielégítő felújítás során rengeteg spot világítást kaptak a lakások, összesen 126 spot lámpa borítja fényárba a lakásokat, a rezsi alacsony, kiváló választás lehet fiataloknak, barátoknak, testvéreknek, vagy szülő-gyermek kontexusban, egymáshoz közel, de mégis külön. Olyanoknak ajánljuk, akik a belváros nyüzsgésére vágynak, de tanuláshoz, esti pihenéshez, visszavonulásra a csend is fontos estére számukra.

A ház liftes, a fogyasztások könnyen mérhetőek, villany esetében 3x32Amper, mely a két lakásra egy fő és egy almérő szerint van kialakítva, így egyszerűen kiszámolható a lakásokra jutó fogyasztás utáni díj. A közös költség 16.800 Ft korlátlan vízhasználattal.

Saját 4.5 m2-es száraz pince tároló tartozik az ingatlanhoz, raklapokkal.

Az ingatlan bérbeadásra is kitűnően alkalmas, hosszú távú bérlet esetén nagy előny az irodaházak és felsőoktatási intézmények közelsége, ez biztos bevételt hoz.

Befektetőknek is ajánljuk!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Lakás
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
3
Fűtés:
villany
Alapterület(m2):
101 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier