25 Kép

25 Kép

Két lakrész egy áráért Monor frekventált helyén

Monor

54.900.000 Ft

Frekventált helyen, saját részre építve eladó egy 3szoba+nappalis csúcsminőségű újszerű, fiatal, önálló családi ház, plusz előtte egy 1szoba+nappalis lakrész

Azonosító: HAZ1060174

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Monoron, frekventált helyen, saját részre építve eladó egy 3szoba+nappalis csúcsminőségű újszerű, fiatal, önálló családi ház, plusz előtte egy 1szoba+nappalis lakrész, mely folyamatosan karbantartott, igényesen felújított, autóbeállási lehetőséggel, hátsó melléképülettel, gyönyörű kerti tóval.

Az ingatlan maga egy amerikai álom, melybe ha belépünk igazi otthonosságot, családi hangulatot érezhetünk, ahol több gyermekkel, vagy akár idősebb generációval is prímán el lehet férni.

A főépület belső elrendezése, kialakítása kiváló, megvan benne a 3 szoba, melyek mind külön nyílóak, ezen kívül egy központi nappali-konyha-étkező, valamint a fürdő kapott benne helyet, pazar minőségben, remek ízléssel, harmóniában mindennel épületen belül.

A színek mindenhol összhangban vannak, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal tarkítva, a ház szerelem lesz első látásra a kedves vevőknek, erről a képek is biztosítják Önöket, a tulajdonosaink nagyon vigyázzák az ingatlant, mely cirkó fűtéses egy kitűnő kiegészítő vegyes kazán lehetőségével nyújtva meleget, alacsony rezsivel, kellemes hőérzettel. A ház természetesen szigetelt, műanyag nyílászárókkal, a beépített konyhabútor az ár része.

Külön külső bejáraton keresztül, de az épülettel egy folyosón át összeérő és onnan is megközelíthető 1szoba+nappalis, konyha, fürdős lakrész áll még rendelkezésünkre, mosókonyhával, azonnal birtokba vehetően, vagy nagyobb önálló gyermek részére, vagy idősebb nagyszülők számára kiváló életteret biztosítva a mindennapi élethez, együtt, de mégis szeparáltan, vagy a ház ezen része irodaként, üzletként is kitűnően hasznosítható, 50 m2 alapterület sokmindenre nyújt lehetőséget.

Az ingatlan kiváló környéken található, az udvar szép nagy, a kapuval szemben autóbeállás adott, a nappali teraszkapcsolata részben fedett, részben nyitott a hátsó udvar felé, pazar kilátással saját kerti tavunkra, zöldövezetre, szőlőlugasra, virágainkra, itt esik majd a legjobban egy reggeli finom kávé, a hétvégi családi vacsora, vagy nap végén egy kis pihenés a csendben, nyugalomban.

A hátsó nagy ház szinte néhány éve lakott, újszerű, az első fele a folyamatos felújításnak és karbantartásnak köszönhetően azonnal költözhető, a nyílászárók mindenhol újak, hőszigetelőek, költeni nem kell a házra semmit, gyönyörű az állapot.

Megtekintése kapcsán várjuk érdeklődő hívásaikat, bármikor nagyon szívesen állunk rendelkezésre, hívjanak minket, tekintsük meg együtt mihamarabb az ingatlant, hiszen bizton állíthatjuk, ez lesz vágyaik álomotthona.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
6
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
155 m2
Telekméret(m2):
1050 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier