12 Kép

12 Kép

Legszebb, legjobb, full extrás ikerházi lakás

Üllő

52.900.000 Ft

Üllő városközpontjában eladó egy 3 szoba + nappalis, 2 fürdős ikerházi lakás saját lekerített udvarral, autóbeállási lehetőséggel

Azonosító: HAZ1060294

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Üllő városközpontjában eladó egy 91 m2-es belső kétszintes 3 szoba + nappalis, 2 fürdős ikerházi lakás saját lekerített udvarral, autóbeállási lehetőségekkel, extra felszereltséggel.

Kínálatunk gyöngyszeme ezen ingatlan, amerikai konyhás nappalival, 3 hálóval, 2 fürdővel, teraszkapcsolattal, zárt kertrésszel. A ház 1 éve épült, téglából, szigeteléssel, klimatizálva, geotermikus fűtéssel, mely által a rezsi szinte nulla, padlófűtés, mennyezetfűtés hőszivattyús megoldással.

Büszkeségre ad okot az ingatlanban megtalálható harmónia, a remek érzékkel kialakított otthonos hangulat, a színek összhangja, a mindennapi életünket könnyítő extrák, mint például az elektromos redőny, a szúnyoghálók, a gardrób helyiség, valamint a legfontosabb tényező az elhelyezkedés, a város központjában, mindentől lépésekre, elektromos kapuk mögött lakhatunk.

A lakóterület elosztása a legoptimálisabb, hiszen lent a központi családi élet helyszíne, egy amerikai konyhás nappali-étkező található, teraszkapcsolattal, pluszban egy kis tároló sarokkal, kamrával, külön fürdőszobával, az emeleten pedig a hálószobák kaptak helyet, egy nagyobb, két közepes, a hozzájuk tartozó pazar fürdővel.

A kert füvesített, a térkövezett rész autóbeállásokra kiválóan alkalmas, saját, kizárólagos használattal, a lakás tehermentes, viszonylag hamar költözhető lehet.

Várjuk érdeklődő hívásaikat kérdéseikkel kapcsolatosan, vagy a megtekintésre vonatkozóan.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Ikerház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
4
Fűtés:
geotermikus
Alapterület(m2):
91 m2
Telekméret(m2):
250 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier