27 Kép

27 Kép

Luxus ingatlan valóban luxus minőségben

Monor

64.000.000 Ft

Eladó egy teljes körűen, első osztályú minőségben kívül-belül felújított színtiszta tégla családi ház, alatta pincével, plusz 45 m2 garázzsal

Azonosító: HAZ1060262

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Eladó egy teljes körűen, első osztályú minőségben kívül-belül felújított színtiszta tégla családi ház, alatta pincével, plusz 45 m2 garázzsal.

Épületünk 110 m2 alapterülete pazar elgondolással egy hatalmas amerikai konyhás nappalit kapott, melyből 2 tágas hálószoba nyílik, közte egy kellemes méretű gardrób helyiséggel, a fürdőszoba ámulatba ejtő, külön wc-vel, a kamrából pedig a pince szinte juthatunk le, ahol mindennek megvan a maga helye, mosókonyhával, plusz konditeremnek, dühöngőnek, táncparkettnek is tökéletesen alkalmas a tér, alászigetelve, beton födémmel, kényelmes lépcsővel, további 80 négyzetméteren.

A házban minden luxus megtalálható, minimális alku esetén a legszebb, legmodernebb és legdrágább konyhabútort mondhatjuk magunkénak, beépítve, a ház riasztóval, kamerarendszerrel ellátott, távirányítós a kapu.

Az épület 10 cm modern grafitos szigetelést kapott, műanyag az összes nyílászáró, az ablakok szúnyoghálóval, távirányítós alumínium redőnyökkel felszereltek. A rezsi a ház méreteihez képest elenyésző, minimális. A hidegburkolatú helyiségek természetesen padlófűtéssel bírnak, a nappali légkondival hűthető. Innen egy pazar hátsó teraszra juthatunk ki, ahonnan egész birodalmunkat szemmel tarthatjuk, hiszen a ház magas beton alapon fekszik, ide is lépcső vezet fel.

Az ingatlan külső környezete is impozáns, parkosított az udvar, holland import gyepszőnyeggel, viacoloros autóbeállóval a ház mellett, mely a 45 m2-es 2 beállásos garázsba vezet, a kertben még a kutyaház is fűtött. A telek locsolását fúrt kút biztosítja, automata locsolórendszerrel.

Igény esetén akár a méregdrága függönyök is maradhatnak, hiszen harmóniájában minden mindennel tökéletes összhangban van, az ingatlan akár azonnal költözhető állapotú.

Tegyenek Önök is egy sétát a házban, a kertben, nem fognak csalódni, az ingatlan a valóságban még sokkal szebb, impozánsabb, magával ragadó minőségben, kialakítással, belső elrendezéssel.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
3
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
110 m2
Telekméret(m2):
1080 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier