27 Kép

27 Kép

Mesebeli mézeskalács házikó hatalmas telekkel

Albertirsa

59.000.000 Ft

Csendes, nyugodt környezetben, mindennapi élethez többgenerációs lakhatást biztosító ingatlan nagy telekkel, garázzsal, pincével, pazar minőségben

Azonosító: HAZ1060372

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Szemet kápráztató méretű, kétszintes, jó nagy ház alatta borospincével tanyasi, nyugodt életet biztosító helyen, tégla falazattal, szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, azonnal birtokba vehetően.

Keressük Jancsit és Juliskát ehhez a mesébe illő mézeskalács házikóhoz mint új tulajdonosokat, akik akár több gyermekkel is szívesen benépesítenék az ingatlant.

Remek adottságokkal, csendes környezetben, ugyanakkor autóval nagyon könnyen megközelíthetően kínáljuk megvásárlásra ezt a rendkívül hangulatos családi otthonnak nevezhető házat, melyben az alsó szinten 3szoba+nappali, konyha, étkező, 2fürdő található, az emeleti rész pedig saját ízlés szerint alakítható, vagy kérés esetén befejezik, hogy birtokba vehető legyen. Itt több szoba és fürdő helye is adott. Ezen kívül az alsó szinten, külön bejárattal egy szoba, konyha, fürdős lakrész is található, idősebb generációnak.

Az ingatlan minden kényelemmel felszerelt, jó nagy telken fekszik, mely így további bővítésre, hozzáépítésre, akár egy második ház, üzlet, telephely felépítésére is lehetőséget biztosít, vagy gazdálkodásra, állattartásra is kiválóan alkalmas. Az udvar összesen 7.800 m2, melyre széles nagykapun keresztül juthatunk be, több száz négyzetméter térkőburkolat fogad minket, a kert végében, a hátsó telekrészen kerti sütögetésre kialakított hely vár ránk, szaletlivel, dupla garázzsal.

Ekkora terület locsolásához 2 fúrt kút áll rendelkezésünkre. Az ingatlan értékét még emeli egy szépséges borospince a ház egy része alatt. Pluszban ipari áram is van.

Éljen a lehetőséggel, hogy bekerülési áron az Öné legyen ez a csodaszép, azonnal költözhető állapotú ingatlan, kivett lakóház udvar besorolással.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
6
Fűtés:
kandalló
Alapterület(m2):
220 m2
Telekméret(m2):
7782 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier