3 Kép

3 Kép

Monoron újépítés garázzsal, saját telekkel

Monor

74.900.000 Ft

Monor kertvárosias utcájában, saját bejáratú, leválasztott telken, most megépülő új családi otthon várja lakóit, terasszal, garázzsal

Azonosító: HAZ01060325

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Monor kertvárosias utcájában, saját bejáratú, leválasztott telken, most megépülő új családi otthon várja lakóit, terasszal, garázzsal.

Nehogy lemaradjon róla, egyedi ajánlat, alkalmi lehetőség, garázs, terasz, saját telek!

Monoron eladóvá válik egy új építésű családi ikerház mindkét fele, 3 szoba + nappalival, amerikai konyhás nappali-étkezővel, belső garázzsal, kellemes méretű, kizárólagosan saját használatú, külön bejáratú, önálló szabad telekrésszel.

Minőségi kivitelezésben, igényeseknek, új építésű ingatlanok a piacon!

Monor városában, családi házas környezetben válik eladóvá kettő új építésű ikerházi lakás, rendkívül jó adottságokkal. Az ingatlant a kivitelezője a lehető legjobb minőségben tervezi elkészíteni, referenciamunkákkal, komoly háttérrel, több eladott projekttel már a háta mögött, megbízhatóan, első osztályú anyagokból, minőségi munkával. Exkluzív megjelenés és luxus jellemzi majd az épületet, az ikerház ezen feléhez tartozik csak garázs, teljesen privát családi életet biztosítva. A színek és a burkolatok remek belső hangulatot nyújthatnak majd, álmodja meg saját ízlése szerint a belső harmóniát, választhatóak a színek, a burkolatok. Az épület belső kialakítása remek kivitelezésre vall, ugyanis a nappali szegmense napfénnyel borított (28 m2), az innen nyíló terasz csak emeli értékét (18 m2), hátsó udvarunk, előkertünk és a ház melletti terület kitűnően alkalmas füvesítésre, zöld növények telepítésére, sütögetésre, játszótérnek. A konyha-étkező rész is tágas, egyben a nappali szegmensével, ezen kívül 3 külön nyíló hálószoba található az ingatlanban, fürdővel, külön wc-vel, tárolásra alkalmas helyiséggel, vagy kamrával. A kerítés tökéletesen illeni fog a ház külső megjelenéséhez, ahogy a tetőfedés is, maga az épület egy kis modern csoda lesz a házak között. Az épület természetesen a legmodernebb fűtéstechnikával, kondenzációs kazánnal felszerelt, műanyag nyílászárói és belső ajtói a legjobb minőséget tükrözik, energetikai szempontból a vastag tégla fal és a szigetelés nagyon olcsó rezsi számlát eredményeznek. Legyenek Önök azok családjával, akik gyermekeiket ebben a gyönyörűségben szeretnék felnevelni. Foglalják le még ma maguknak! Az ingatlanhoz 16 m2 garázs, 18 m2 terasz tartozik.

A kép csak illusztráció és referencia anyag!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

21 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Ikerház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
új építésű
Szoba:
4
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
88 m2
Telekméret(m2):
360 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
450,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier