23 Kép

23 Kép

Nagycsaládos ingatlan extrákkal remek helyen

Monor

41.900.000 Ft

5 szobás, 2 fürdős, igazi nagycsaládos otthon, mindenhez közel, extra tartalommal, medencével

Azonosító: HAZ1060356

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

5 szobás, 2 fürdős, igazi nagycsaládos otthon vált eladóvá, mindenhez közel, extra tartalommal, plusz a kertben egy épített medencével.

Eladásra szánt ingatlanunk remek elrendezésben, az alsó szinten is kettő hálóval, ami ritkaság, pluszban az emeleten további 3 szobával, 1-1 fürdővel, tégla falazattal, szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, klímával, cirkó fűtéssel, riasztóval, az udvarban pedig garázzsal, medencével várja új lakóit.

Barátságos, igazi otthon hangulata fogad minket, töltsék meg Önök gyermekkacajjal, melegséggel, finom családi étkezésekkel, melyeket nyáron a teraszon a legjobb elfogyasztani, méretei grandiózusak, innen csak egy ugrás a medencében való csobbanás.

Autónk védelméről garázs gondoskodik, mögötte egy kis műhellyel, a locsolást fúrt kút biztosítja, a tető teljesen új, a vezetékek rézre lettek cserélve a falakban, mi kellhet még ennél több egy gyors költözéshez. Vegyék hamar birtokba ezt az ékszerdobozt, tehermentes, vigyázott, nagyon szépen lakott állapotában. Az épület természetesen színtiszta tégla falazatú és közlekedés, iskola, óvoda szempontjából is nagyon jó helyen található, csendes utcában, zöldövezetben, de közel mindenhez, ami fontos a mindennapokban, bevásárlás, busz, vonat.

Kérjenek időpontot kollégáinktól a megtekintésre mihamarabb!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
Szoba:
5
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
120 m2
Telekméret(m2):
864 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
147,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier