14 Kép

14 Kép

Otthonos zsámboki családi ház

Zsámbok

23.000.000 Ft

Takaros, otthonos, nagyon jó hangulatú, összközműves, zsámboki családi házzal bővült kínálatunk

Kapcsolattartó Princz Viktória +36/70 674 4469

Takaros, otthonos, nagyon jó hangulatú, összközműves, zsámboki családi házzal bővült kínálatunk.

Az aszfaltozott utcában található ház 90 m-es, 4 szoba komfortos, konvektoros fűtésű, - de kémény van a kandalló beépítéséhez – jó állapotú, 1960-as években épült beton alapra, vegyes falazatú, fa födémes, cserép tetős, az előszoba ytong-ból épült, míg az alapház vályogból és a többi szoba téglából.

A fürdőszoba villany bojleres, itt a fűtés is villany radiátorral, hősugárzóval megoldott. A fürdő és wc külön helyiségben található. A nyílászárók cseréje ajánlott, a ház igény szerint felújítandó.

Három hálószoba, egy nappali és főzőfülkés konyha, előszoba, étkező szoba található a házban. A szobák jó elrendezésűek, a házból szeretet sugárzik; ha belépünk, érezzük, hogy az itt lakók szeretik az otthonukat, - ami nekik most már túl nagy.

A ház világos, napsütötte, mindenkinek meg van benne a saját birodalma.

Az 1496 m2-es telken az ott lakók megtermelték a zöldséget, gyümölcsöt, sőt még felesleg is maradt. A kert ékessége a hatalmas fügefa, de van meggy és barackfa is, így ideális azoknak, akik önellátásra szeretnének berendezkedni és/vagy zöldséget, gyümölcsöt termeszteni.

Az állattartáshoz gazdasági épületek állnak rendelkezésre. A telek nyugodt, csendes helyen fekszik, a kert végében már az erdő kezdődik, ott már csak az őzek és barátaik laknak.

Lokáció tekintetében jó a közlekedés; Gödöllőre és Jászfényszarura közvetlen busz járatok vannak. A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség, és nem utolsó sorban a főváros is elérhető távolságra van, ugyanakkor nyugodt helyen lakhatunk.

Ha ezt a házat választja lakhelyének, a családjának megtermelheti a zöldséget, gyümölcsöt, nyugodt környezetben töltheti mindennapjait, probléma mentes szomszédok közelségében.
Ajánlom nagycsaládosoknak, kertészkedőknek, gazdálkodóknak, természet szeretőknek, mindazoknak, akik értékelik a nyugalmat és a szép környezetet, dolgosak és takarékosak és természetbarátok.

Jöjjön, győződjön meg Ön is a saját szemével, álmodja tovább és valósítsa meg elképzeléseit!
Az ár fix: 23 mFt

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
Szoba:
4
Fűtés:
konvektor
Alapterület(m2):
90 m2
Telekméret(m2):
1496 m2
Térképnézet

Ingatlan kereső

0
-
315,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier