16 Kép

16 Kép

Prémium ingatlan exkluzív vevőkörnek

Monor

71.900.000 Ft

Meleg szívvel és büszkén ajánljuk Monor legszebb lakóházát a hozzá tartozó édenkerttel

Azonosító: HAZ1060204

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Meleg szívvel és büszkén ajánljuk Monor legszebb lakóházát a hozzá tartozó édenkerttel.

Kiemelt övezetben, széles utcafrontú, D-i fekvésű telken egy bruttó 300 m2-es épület biztosít kényelmes, tágas teret lakóinak, 3 szinten, pincével, beépített tetőtérrel.

Megkérdőjelezhetetlenül a legkiválóbb minőségben, a legjobb építtető által, igényesen kivitelezve egy pazar, első osztályú lakóházat kapunk, vehetünk birtokba.

Ergonómiailag leutánozhatatlan az ingatlan, páratlan hangulattal, mely akár egy nagyobb család harmonikus együtt élését biztosíthatja, vagy a két szint, két generáció számára átalakítás nélkül is azonnal alkalmas lehet.

Belépve a főbejáraton az előszobán túl elénk tárul egy tágas, körben napos étkező, szeparált francia konyhával, kamrával. Az étkezőből könnyen megteríthetünk közvetlenül kint a hátsó teraszon is jó időben családunknak egy finom ebéd erejéig.

Az alsó szinten a grandiózus nappalin (42m2) túl 2 teljes értékű szoba, fürdő található, az emeleten 3 háló, gardróbbal, fürdővel áll rendelkezésünkre.

Az ingatlanhoz karibi hangulatot idéző, medencére néző hátsó terasz és gyönyörűen karbantartott, ápolt kert tartozik, csodálatos pázsittal, örökzöldekkel, melyek tulajdonosunk büszkeségei.

A ház alatt hűtött, fűtött, akár 4 autó tárolására is kényelmesen alkalmas garázs rendszer található, az épület természetesen tégla falazatú, szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, cirkó fűtéssel, ide csak be kell költözni, szeretettel várjuk leendő vevőik jelentkezését.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
6
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
277 m2
Telekméret(m2):
933 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
119,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier